Alla hjärtans dags firande!




Detta bestod kvällen av igår. Vi möttes först upp hemma hos Simona för att sedan springa mot stationen för att hinna med ett tåg som skulle ta oss in till stan där vi tänkt att vi skulle äta lite gott. När vi kommer in till stan så möter vi upp med två tjejer till och vips så var vi nio stycken! Inte illa pinkat, ju fler desto bättre säger man ju!
  När alla var samlade så styrde vi kosan mot Pizza hut som vi bestämt oss för att äta på men eftersom vi var hela nio personer så fick vi vänta ett litet tag innan vi fick plats inne på restaurangen. När vi väl kom in så var vi jääävligt hungriga. Hahah och pizzorna försvann i några tuggor.
  Efteråt så åkte vi hem till Simona igen och la ansiktsmasker,bastade och duschade. Riktigt mysigt och extremt roligt. Framåt kvällen slog vi på en rulle om cheerleaders. Men den var mest snuskig... Så bort med den och in med tjejsnack istället. Snacket varade inte länge, för efter ett litet tag så snarkade alla som riktiga karlar och sov så sött. En perfekt Alla hjärtansdag! KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0