Då var det dags...


Sista outfitten för i år!
Topp- Urban Outfitters
Linne- Lindex
Kofta- H&M
Jeans- H&M
Klocka- Second hand

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jullovs naglar



Såhär har mina naglar sett ut på jullovet! ;)

Julaftons klädsel i efterskott



Den här toppen från Weekday Vintage hade jag på mig tillsammans med ett par svarta jeans, Thomas Sabo armbandet med berlocker och flätor i luggen. Rätt snyggt enligt mig, vad tycks?

SOME SHOPPING!









Ja, idag blev det ju inte så mycket uppdatering eftersom jag har varit och shoppat lite mellandagsrea i stort sett hela dagen. Och blev det några fynd? Ja, det ser ni ju på dem ovanstående bilderna! Vissa grejer har jag fyndat på rean och andra småprylar var bara billiga. Det hjälpte ju lite också att jag hade ett par presentkort.
Butikerna som jag fyndat dessa plagg på heter Urban Outfitters, Beyond Retro, Gina Tricot, Weekday och H&M. Men det mesta är secondhand, bland annat vissa plagg från Urban Outfitters, jag visste inte att dem sålde secondhand. Men det är ju bara TOPPEN!

Den ultimata...


JEANSJACKAN!!! :D
Jag säger bara, ge mig denna. Det är den perfekta jeansjackan. Den kommer turligt nog från H&M och kan köpas för det rimliga priset av 299 kr. Hörde jag en investering? Jajamen! Snart ska den nog vara i mina ägor.


fint




Jag gillar alla tre outfitsen. Kombinationerna, färgerna. Riktigt jäkla coolt.
Skulle kunna tänka mig ett och annat plagg ifrån alla dem ovanstående

27 december- BORING

Hallå där. Då var den här julafton över för i år, jag har fått många sjukt bra julklappar som det kanske kommer upp lite bilder på snart. Jag är bara lite för lat för att göra det på en gång. Idag så har jag bara gjort i stort sett ingenting. Det låter väl underhållande. Jo en grej har jag ju gjort, jag har kollat på lite bloggar och gått tillbaks lite i arkiven på dem och kollat på alla somriga outfits och då insåg jag 2 saker.

1. JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAREN!!! Tänk bara, mysiga kvällar med kompisarna, långa,ljusa dagar, värme, sol, bad,grönan, schyssta outfits och SOMMARLOOOOV!! På sommaren så blir det helt klart mer outfits bilder ;)

2.Sen så insåg jag att om jag ska kunna ha alla dessa snygga outfits i sommar så måste jag TRÄNA kroppen i snygg form!! Så nu blir det lite situps... eller något i den stilen

Medans jag väntar på sommaren så bjuder jag på en GAMMAL bild på mig

Thomas Sabo


Här har ni mitt lilla Thomas Sabo armband, jag har hitills bara tre stycken berlocker men det är ju det som är det roliga. Att det finns så himla många och inte bara ett par olika att välja imellan. Jag älskar att kolla i mitt lilla Thomas Sabo häfte efter nya berlocker att önska sig. Ett tips från mig dessutom, för de är mer än bara smycken. De är magiska, eller ja... Det är roligt att matcha dem på olika sätt sen när man har många!
KRAMAR.

Det är ju snart jul...


Så jag kan väl snälla tomten få den här UNDERBART HÄRLIGA WALKINCLOSET!!
Jag säger bara mums!


Jakuzzi party




I fredags så var jag ju som sagt på fest hos Simona och vi hade sjukt kul. Vi badade jakuzzi, snackade om lite olika saker och ting, körde sanning eller konsekvens och sjöng för fulla halsar i jakuzzin. Det är så jävla kul när man är många tjejer i ett och samma hus, man kan ju säga att det är då det blir som galnast. Men det gillas! Runt 02:30 någon gång så gick Lillo och jag hem till mig och somnade på en gång. Ett bra sätt att avrunda en toppen kväll!
KRAMAR OCH PUSSAR!

it might be.

jag tror att jag gillar DIG


Munkis från Monki


TUMMEN UPP, de är riktigt snygga och ser mysiga ut.


PAAAAAAAAARTY

Ikväll så blir det ännu en gång ett härligt party med några sköna brudar hemma hos Simona. Det blir snack, mys och jakuzzi badande. Jag ger en tummen upp på det :D Man skulle ha med sig en liten present för 50 kr också och det har jag fixat, duktigt. Snart så kommer Linnéa över för att förbereda oss inför kvällen festligheter och dunka musik. Så efter helgen blir det kanske lite bilder från festen, men till dess får ni ha det bra, KRAM


Haha, ja såhär kan det gå om man har galna vänner ...<3

En outfit :)





Det här hade jag på mig idag, fast mörkblåa jeans istället och ingen väska till.
Topp- Monki
Jeans (dem på bilden)- Gina Tricot
Skor- Converse

Heart shaped.


Tycker att den lilla hjärt formade tattuering på lång-fingret är grymt snygg, tror däremot inte att den är äkta men det gör det samma. Ska nog ta och måla dit ett litet hjärta på mitt eget finger! PUSS o KRAM

LIPSTICKS



INSPIRATION på den bilden.

En liten outfit


Igår så blev det ju som sagt ett par röda converse och jag blev genast grymt taggad på hur jag skulle matcha dem. Så in på rummet bar det och sen så provade,funderade,matchade och missmatchade jag lite olika saker från garderoben med skorna och här har ni en av dem olika outfitsen som jag fick till.
Randig tröja- MQ
Kofta- H&M
Jeansväst- Mammas gamla
Jeans- Gina Tricot
+ conversen
VAD TYCKS? :)

Why so sweet?


Från vänster: Mullberry, Rasberry och Strawberry.

Proud owner of a brand new...


IPHONE 4 :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ganska länge sen jag fick den men jag har bara glömt att berätta det. Det var min födelsedags present från Mamma och Pappa. Om ni funderar på att köpa en så rekommenderar jag starkt att ni gör det. Men se upp när ni pratar i telefon, den är ganska känslig så man kan råka lägga på. KRAM ,KRAM

Krås.



HAHA, återigen ett stort fett fail på dagens outfit bild. Jag måste bli snitsigare på det där med att ta två bilder som man kan sätta ihop lite snyggt. I alla fall, här är vart allt kommer ifrån.
Tröja- Saint Tropez
Linne- Gina Tricot
Byxor- Gina Tricot
+ Min leopard sjal från H&M

I´M SO LUCKY,LUCKY...




Jaha, då var shoppingen för den här gången klar då och jag måste allt säga, DAMN vad jag är nöjd! Jag hade ju med mig en liten lista och jag köpte dem flesta saker som jag skrivit upp där, förutom Conversen som var lite av ett spontanköp. Om ni vill veta vart allt är ifrån så läser ni det här. Väskan och Conversen är ifrån Beyond Retro, Tröjan är ifrån Monki och koftan ifrån H&M. Återigen, jag är riktigt jävla nöjd!
Läget just nu är som så att jag sitter här med snuvig näsa och en varm kopp te. Tacka vet jag för te.
KRAM, KRAM.


LIVE TO SHOP


Nu börjar jag känna ett riktigt stort sug i magen som skriker "JAG VILL SHOPPA!"
Jag bara längtar efter att få fylla på med en massa härliga kläder till min klädställning. Förhoppningsvis så blir det så också när jag på söndag åker in med moster Kicki för lite shopping och annat trevligt. Visst det låter konstigt, att shoppa med sin moster. Men faktum är att hon är mer som en kompis än en moster! Ett stort plus dessutom är att hon har sjukt snygg stil. Spets, lager på lager, lite grunge, om man nu kan säga så m.m. Riktigt läckert enligt mig
Som den listskrivare jag är så har jag satt ihop en liten shoppinglista på vad jag vill införskaffa. Det blir oftast så, för mig i alla fall, att när jag inte har gjort en lista så står jag där och vet inte vad jag ska köpa! Och nu är listan lång...
Nu ska jag ta och dra en kopp te för halsen värker.
KRAM


härliga bilder :)






must have


Den här är en riktig liten goding som kommer bli min på nästa shoppingrunda!
Den kommer från Monki och kostar 100 svenska riksdaler. Helt klart värt det tycker jag!


RSS 2.0