Hejdå Sverige!



Här försöker man ta en bild på sin mumsiga kladdkaka och så kommer det en katt och förstör. Suck...

Nu sitter jag på ett flygplan till Rhodos. Hoppas att jag inte störtar... Om jag gör det så får Lillo mina kläder, Simona min kamera, Amanda mina pengar och Sabina får katterna. Typ, ha det bra. Kram!


Hon är så nöjd, nöjd, nöjd!







Här ser ni mina alldeles sprillans nya grejer som jag definitivt kommer att ha med på resan! Ett par shorts, en klänning och en sockersöt topp. Jag är nöjd. Som vanligt. Men det ska man vara!


Deep Cleansing



Den här lilla godingen smetade jag på i ansiktet igår eftersom den tydligen skulle hjälpa att motverka finnar och pormaskar och dessutom rensa huden på djupet. När jag hade haft på den i ungefär fem minuter så började den och stelna och hjälp vad obehagligt det var. Hahaha, nu vet jag hur det känns att ha botox! Typ.


Om en timme...



...Lämnar vi hemmet för att åka till flygplatsen och för att därifrån åka till RHODOS! Det ska bli toppen. All packning är färdig, kläderna sitter på kroppen och håret är rent och fräscht och dessutom nyklippt! Japp, igår drog mamma och jag in till Farsta centrum för lite sista fix och trix och då tog jag och klippte mig och fick även med mig lite härliga plagg hem, jag ska visa dem senare. Så, ni får ha det bra i skolan medans jag chillar i solen. Hehe... Stora kramar!


Påsk klädsel







Det här är min påsk klädsel för dagen. En topp från Vintage Mässan och byxor från BikBok. Ha en glad påsk! Kramar!


Sneak peek på min packning...





På söndag bär det av! Här får ni en liten tjuvkik på vad för grejer jag tar med mig.


Bildbomb från grillningen.




























Här är en riktigt megastor bildbomb från den mysiga grillningen igår. Vi hade super kul, åt korv, jordgubbar med fodué, chips, kladdkaka och en massa läsk på det. Man åt tills man var totalt propp fylld med mat! Men mysigt var det. Vi avslutade kvällen med att få liv i en eld som vi värmde oss vid, riktigt mysigt och härligt! Så för att sumera så var det enligt mig, MYSIGT! Haha!


Tjockt snygg bikini sådär på kvällskvisten


Grilla körv



Tjena, igår var det tjejkväll hos Amanda och det var supermys! Vi åt tacos och skrattade lite, eller ja vi skrattade ganska mycket... Efter att vi hade ätit så satte vi oss i soffan och tittade på "Hachiko en vän för livet". Så jääävla sorglig, ingen kunde hålla tårarna inne så mot slutet av filmen så rann mascaran längs kinderna och vi fick springa till toan för att hämta papper. Men herrgud vad bra den var!! Värd att se! Vi tittade också på Sveriges mästerkock (haha) och Prinsessa, också en sjukt bra film! Ikväll så blir det till att grilla med vänner vilket också är super mys! Så vi hörs med lite grill outfit senare då! Kramar!


Curls.





Lockar i håret fick det bli ikväll.


To the night







Det här är vad jag har på mig inför kvällen. En rosa topp från Urban Outfitters, ljusblåa jeansshorts från Weekday och lite andra prylar. Typ. Åh, och lockigt hår! Vad tycks ?


Förmiddagens





Det här hade jag på mig när jag och Sabina var och handlade present åt Amanda. Lite enkelt och bekvämt tillsammans med skinnisen och ett par grå Dr Martens. Nom, nom! Nu har jag bytt till en annan tröja inför kvällen då vi ska till Amanda för lite middag och mys. Så, ett par fler inlägg blir det innan vi ger oss iväg, vi hörs kanske under kvällen! Kram!


Mot centrum!



Nu drar jag till centrum med Sabina för att köpa en present till den här bruden ovanför! Ha det bra, kram!


Inte med mening...

Anonym om Dagen idag,som idag:
snällt och skriva tjockis paus



Till dig som skrev det här så vill jag bara säga att jag menar absolut inget illa med att skriva så jag tyckte bara att det var ett roligt uttryck. Jag har absolut inget emot överviktiga och min avsikt var inte att vara elak! Jag tar bort det på en gång! Så förlåt om du tog eller någon annan tog illa vid och föresten, jag vet vem det var som skrev, även om du är anonym. IP- Adress...

Söndag och Tisdag.





Här är två lite halv dåliga bilder på mina outfits från i söndags och idag. Den översta är dagens och den undre är vad jag hade på mig på vintage mässan. Vintage all in på den outfitten! Hahaha, åh, outfitten... Roligt ord.


Dagen idag,som idag



Dagen spenderades med dessa brudar lite varstanns! Det började med att vi joggade som vi hade bestämt sen tidigare att vi skulle göra, det gick ganska bra faktiskt! En och annan paus bidde det, men här ska skaffas en kondis! Man vill ju inte bli lat. Blev lite brun på axlarna och det är ju ett plus! Efter att vi joggat/ powerwalkat så drog vi ner till centrum, köpte lunch och satte oss i en park och käkade. Jag köpte årets första JORDGUBBAR på Hemköp och jjeeeez vad gott det var! Helt sjukt... En toppen bra dag! Nu längtar jag till imorgon också när det bär av till Amanda för lite parteej. Eller, ah. Middag kanske man kan säga. Så vi hörs! Kramar!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Rubriken är mitt läckra vårskrik... För det är det nu, det är vår!! Både igår och idag så har jag haft shorts på mig! Så underbart, dock så var det varmare igår än idag, men helt underbart i alla fall. Jag har tänkt berätta lite om gårdagen som spenderades med Linnéa. Men då skulle texten bli väldigt lång så ni får lite bilder istället! Men det var i alla fall en helt fantastiskt mysig vårdag. Kramar!


Vi började med att ses i Huddinge C. där vi satte oss på en uteservering.

Thaimat på N.E.W.S fick det bli.

Sen drog vi till några gungor och satt där ett tag.

Det här hade jag på mig, plus en skinnis!

Vi drog till Balingsnäs och snurrade på den här... Ja, snurrgrejen. Herregud, hur många gånger har man inte gjort det ?

Vitsippor!!

Påväg hem igen och solen sken lika mycket.


Vintage Mässan!





Dessa tre grejer köpte jag för sammanlagt 140 kr på Vintage Mässan idag. Inte dåligt, inte dåligt. Berättar mer om hur det var på mässan senare, nu blir det middag. Kram!


Första föreställningen, check!



Ska snart dra ner till en park med några kompisar från teatern. Nu är första föreställningen avklarad, bara en kvar ikväll. Positivt eller negativt ? Bådeoch kanske...  Ska i alla fall gå nu! Kram!


Det går bra nu.



Thollihopp vad kul. Livet är på topp och bloggstatistiken pekar helt solklart uppåt! Det kan inte bli bättre. Jo, våren skulle kunna få anlända lite fortare. Men, vad ska man göra ? Jag är i alla fall toppen glad! :D


HAHAHAHAHAHAHAH! ååh...

Emelie: Du?
Egoina: Ja?
Emelie: Tror du att Ariel luktar fisk där nere?
Egoina: Ehhh..
Emelie: Ja, mer än vanligt liksom?


Taget från http://egoinas.se/ blogg. Så jävla klockrent. Hon skriver så sjukt roliga saker som är lika klockrena varenda gång. Kika in på hennes blogg och få er ett riktigt gott skratt!


Helgens planer dårååå







Jag tänkte att det är bäst att jag skriver upp helgens planer här inte bara för er skulle utan även för min skull utifall att jag skulle, ehm, glömma bort det! Hahaha! Risken finns. Så det som händer är att imorgon så är det fucking TEATERFÖRESTÄLLNING!! Det ska bli så kul, as pepp på det. Woop, woop! På fredag blir det bio med Amanda och Sabina. Water for Elephants ska vi se, den verkar bra. Men det spelar ingen roll om den är det för det viktigaste är ju att träffas. Saknaden är stor nu! På lördag så ska vi på fika hos morbror och senare på kvällen ska kanske lite teater folk komma över på middag och mys. Det blir nog braa. Sen på söndag så ska jag och Selma in till Vintage Mässan! Det blir toppen, får hålla hårt i pengarna bara! Så det var helgen det, hoppas att ni också får det bra! Kramisar!


Klockrent!



Tyckte att den här kombinationen som http://nyheter24.se/modette/angelicablick gjorde med sina Levi's vintage shorts och virkade H&M shorts var ur snyggt! Älskar det så mycker så att jag typ dör! Älskar hennes blogg och hennes stil också! Inspiration till max!


Jag får ångest!



Ska man köpa den eller inte.  Åh, jag dör. Vad tycker ni ??


Nytteli nytt!



En ny liten färgklick i garderoben som kom hem i ett paket idag. Gillar den, måste bara prova den också men jag har inte orkat för jag har ont i magen. Kanske måste bajsa..? Jag gör nog det. KRAMIS!


Fy faaan för dig!

Anonym om Du ska tamejfan bli modell!:
ful
IP: 194.71.153.201
13 April,

 
Vet ni hur jävla arg jag blir när man får sånna här kommentarer. Visst om det hade vart om en bild som var på mig så hade jag skitit i det, men när man kommer här och säger att min bästa vän är ful då kan man faan ta sig i arslet!! Usch, jag hoppas att du ruttnar och dör eller mognar lite grann när du blir äldre! Du får fingret!


Ensamblé



Kom hem ungefär för en och en halv timme sen efter att ha varit och kikat på en föreställning med Sabina! Åh vad bra det var! Jag rös och mös mig igenom hela pjäsen! Längtar till torsdag nu. Är riktigt pepp! Nu läget då ? Jo jag kom nyss ut ur duschen och ska ta en snabb kopp chai- té med mor min och sen ner i bingen. Hörs imorgon! Kram!


Gårdagens vår klädsel.





Lite stureplans varning på sista bilden där va ? Haha!  Det var i alla fall var jag hade på mig på den underbart soliga och varma dagen som vi hade igår. Pälsvästen har jag fått låna av Simona! Åh, så glaaaad! Älskar den! Jeans från JC, jackan är Kenzas, topp från Monki, väskan är från Oasis och solisarna är från Glitter. Hade vita converse till detta också, som vanligt!


Typ vår ?


Tjena snygging.

Tårta är ju gott!

Spexar vid spegeln. Töntarna...

En rumpa.

En till rumpa. Åh vad det är kul med sånna!!

Fotade några barn på en lekplats.

Snyggt med eyeliner på ena ögat!

Gulle!
Tjenis, penis! Igår vart det ingen uppdatering eftersom jag var ledig från min prao för att ha teater föreställning!! Woop, woop...! Jag och några andra staterade åt en annan grupp. Japp, så då vet ni varför jag inte skrev igår. Ni blir även bjudna på lite härligt våriga bilder från igår, skit härligt. Jag gick i bara linne och jeans! Nu kommer våren!Det var för fan på tiden, hoppas på bra väder på torsdag då vi har våran föreställning! Thollihop!


Iphone outfits.





Någon liten favvo kanske? Kom igen, pick a number! Det är väl inte så svårt, eller ? Kvalitetén på dem suger men ganska bra för en mobil. Ja, det är ju faktiskt inte vilken mobil som helst. Det är Iphone...


ROOMPAAH



Igår åt vi grekiskt. Det var gott, framtills att pappa tog en tugga av sitt bröd. Då var jag inte hungrig längre. Eller jo, MAT SKA MAN HA!


Man försöker ju.








Lite fina bilder och en "pissed off" Martina.
Man försöker att uppdatera bäst man kan, men ändå är det ingen som läser. Man lägger upp en massa bilder men ingen bryr sig. Man tillochmed frågar om det är något speciellt som ni vill att jag ska skriva om. Men man får inget svar. Asså RUMPA säger jag då. Men det är i alla fall några små goingar som läser min blogg, ihihihihi! Idag var det som sagt kattutställning dåråååå och det var hårigt. Tänkte ta på mig en svart tröja, men tänkte till liteeee. SMART CHEY. Åh, chey är såååååå fult!! Snart kommer nog en liten outfit upp, men först blire käk! He,he,he.


23:e bilden En bild från i somras


Busig unge...



Busigt med chokladpudding innan middag. Schh, säg inget till mamma!


Ko-buss, Kobuss, Cubus!






Min nya fina vita spets bikini från Cubus! Älskar den! Helt underbar, jag blev kär när jag såg den så jag provade den och köpte den! Ångrar mig inte för en sekund! Lillo sa att det verkligen är något som man kan förvänta sig att jag skulle köpa. Ja, det kanske det är... Haha! Nöjd är jag i alla fall! Vad tycker ni ? Lämna en kommentar!


Soft and comfy.







Säger som Wyser, det är bara meningslöst att säga förlåt för min pissiga uppdatering. Eftersom den typ alltid är så. Ska försöka att bättra mig, hoppas jag...Men det här i alla fall vad jag hade på mig idag. Tröja från Monki, Jeans från JC, Skinnjackan från Jofama och med detta röda låga converse och pärlörhängen. Bekvämt och lite nice. Eller, ah. Anledningen till att uppdateringen sett ut som den sett ut är för att jag helt enkelt varit på kattutställning med våran fina Aragon idag. Japp, så ligger det till! Ikväll så ska jag bara titta på film och svulla med chips i soffan. Imorgon blir det utställning igen. Upp kl 05;00. Det är inte mänskligt...


Lycka är kort.






 
Detta hade jag på mig igår när jag och Lillo drog in till stan efter min prao. Linne från H&M Concious Collection, Jeans, JC, Skinnjacka från Jofama och två ringar plus de vita conversen som också fick haka på. Det är ju så härligt att man kan ha converse nu. Jag ska skrika ett vårskrik så att våren kommer fortare!! Men igår så var ju jag och min lilla Linnéa inne i stan och jag köpte en liten grej.. Men om sanningen ska fram så väntade vi på DE JÄVLA TÅGEN(!!!) längre än att kolla i butiker. Lyckat! Men vi umgicks i alla fall! Vi var så himla roliga, enligt oss själv dårå. Vi förlde efter snyggingar och skrattade åt slumrande människor på tåget,snällt!


Un petite question.

Rebecka om Lite nya pärlor!:
Jeansshortsen, levis va?
Vart köpte du dom & vad kostade dom? :)
Är dom lite höga i midjan eller hur är modellen?
Kram!

IP: 79.102.8.127

Svar: Jajamensan, det är Levis! De finns ju på lite olika ställen, Beyond Retro, Urban Outfitters. Men jag köpte i alla fall mina på Weekday för 300 pix! Ganska bra pris tycker jag och unika är de dessutom!! Modellen är lite högre i midjan och mina är större i benen  eftersom de har en tendens att vara ganska små i benen. Alla shortsen är ju egentligen avklippta jeans, det är därför benen blir så tighta när man viker upp dem, men det fanns ganska många par så du hittar nog några som passar dig! KRAM!

05 April, 19:02

Ont, aj.


Marie Antoinette.
Eftersom jag praoar på ett väldigt tråkigt café så har jag också väldigt tråkiga kläder på mig. Men jag ska försöka att lägga upp en och annan outfit lite då och då. Inte för att det kommer vara så himla classy och high fashion, men hey! Man försöker ju så gott man kan! Ni kanske vill att jag ska lägga upp lite inspirerande outfit bilder, eller så kanske ni skiter i vilket! Men bara så att ni vet så kommer det att vara ont om sånt! Kramar, ha en bra dag!


Lite nya pärlor!







Här ser ni mina allra nyaste tillskott i garderoben. Riktigt nöjd är jag, som vanligt typ... Haha! De köptes i helgen både i fredags, lördags och i söndags på lite olika butiker runtom i Stockholm. Jag har nu insett att jag inte kan åka till centrum, stan eller något ställe där det finns shopping utan att köpa något. Jag har seriösa problem. Pappa sa att jag missbrukar julmust, men det är tydligen inte bara det som missbrukas för min del...


Du ska tamejfan bli modell!



Kommentera om ni håller med om att den ni ser på bilden är en modell. Jag vet att ni gör det! I mean, she is just gorgeous! Älskar dig Linnéa min fru, bästis, soulmate, mitt allt! Hoppas att de hör av sig från Mikas, annars går de miste om något...


Which one ?


Funderar på att införskaffa en snygg kabelstickad tröja. Jag kollade på den gråa i fredags när jag var inne i stan, men jag vet inte riktigt om det vore ett bra köp. Vad tycker ni? Och om ni tycker ja, vilken färg?


Svar.

moa om Big cravings:
var kommer korsetten ifrån? :)=<3
IP: 213.112.136.43
03 April, 18:15  

Fick en fråga, och svaret är att den kommer från H&M. Kram!

Another place, another time.











Igår så hade jag helt underbart, utomjordiskt kul på Selmas Marie Antoinette fest! Det blev cupcakes( som jag själv hade bakat), macaroons, musik, foto och en hel del dans! Åh, herregud vad vi dansade och sjöng med i alla låtar så gott vi kunde, även fast texten inte alltid var helt hundra. Kvällen gick fort och det roliga pågick från början, till slut. En helt underbar kväll helt enkelt, kramar till er som var där! Nu ska jag dra ner till centrum lite snabbt med mamma så vi hörs nog senare idag!


Hit the town




Ska snart sticka iväg in till stan en super snabbis! Ikväll bär det av hem till Selma för lite partey, trevlans, trevlans! Dagens består av, Ny topp från Monki, jeans från Gina Tricot, ett gammalt skärp och en gammal klocka. Nu sticker jag, whoop,whoop! Ha en bra dag!


Men åh, vad fin!


Såg den här när Selma och jag var inne och kikade på Monki. Tyckte inte att den var så märkvärdig då, men sen såg jag att en bloggare hade den och kikade på den på hemsidan och insåg. Den var ju faktiskt inte så dum! Men vad tycker ni?


Född redo.





Hahahahahahahah. Eller något. Jag skrattar åt mig själv bara. Dessa bilder är tagna i söndags... Jag hade på mig det här idag och jag bestämde det liksom i söndags! Åh, ibland är jag lite icke komiskt rolig. Detta är i alla fall ett linne från Monki, heta byxor från BikBok och min Jofama by Kenza jacka. Hade en munkis under jackan också när vi var inne i stan. Hade även de trogna vita conversen på mig! Glasögonen fick dock ligga i väskan mest av tiden.

"I got life, mother..."


Ja. Ni är väl vana vid det här laget av att uppdateringen ser ut som den gör. Har även sjunkit något i besökare, så jag undrar om det är något speciellt som ni vill att jag ska skriva mer om. Kläder, vänner, skolan, mina toa besök, mitt privatliv.. Vad vet jag!? Blir superglad för ett svar!
Vad har jag gjort idag då som gjort att uppdateringen ser ut som den gör?? Jo, direkt efter skolan så drog jag tillsammans med Selma och Saga in till stan. Mysigt värre! Vi satte oss på ett litet café och drack latte och käkade något litet gott. Saga var tvungen att åka hem lite tidigare, men jag och Selma stannade lite längre och kikade i butiker, på modetidnigar och önskade att vi var rikare. Sen så hittade jag lite niceiga prylar också på REA. Spännanade, spännande! Visar imorgon... Ha en bra kväll nu! Kramen!


RSS 2.0