Dags att duscha ?

 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, vilket är ganska välbehövligt! Tummen upp på det. Passar också på att färga ögonfransarna svarta och att vaxa benen lite grann. Girlstuff you know! Men ja, så får det bli!


Vem har en snygg skärmsläckare ?


Ful,fulare,fulast!



Det blev bara fula bilder på mig och Lillo idag när vi drog till vår gamla skola som ligger ungefär precis där jag bor. Vi lullade runt, skrattade och hälsade på lite bland alla lärare. Kul att tänka liksom att, här har man gått. Japp. Men så är det.


En snabbis






Asså gud. Kolla sista bilden liksom, hur ful får man vara ? Men det känns så jobbigt att stå där och bara "Hej här är jag och mina kläder". Jag försökte vara lite uppfinningsrik i mina där på slutet. Nja, jag får nog jobba lite på dem. Det är i alla fall en topp från H&M, många har den fast den är ju så fin! Levi's shorts, Sandaler som jag köpte förra året och glajjor från Grekland. Hade mina grå DrMartens tidigare men de DÖDAR mina fötter så jag bytte. Nu ska jag äta, så ha det bra!


Hur skulle jag klara mig ?


En bild bara.
Hur skulle jag klara mig utan mina vänner. Jag skulle typ smälta ihop i en liten hög och bara dö. Älskar er! Ni gör att dagen blir som den ska. Så hur blev dagen då ? Jo den var bra, vi tog det lugnt hela tiden i stort sett. Film på alla lektioner nästan. Inte på gympan, då körde vi kubb. Jag slog ner kungen, nu är JAG kung. Nejmen, det var kul! Snart kommer Lillo och vi ska hitt på nåt lite grann. Braaaaa. Vi hörs!


Dagens detaljer


Minikik på dagens kläder. Idag så blev det shorts för det ser varmt och skönt ut ute! När jag kommer hem så ska jag lägga upp hela klädseln och sen ska jag plugga matte. Kul!


Be spontanious.

Ringde som sagt upp Simona och frågade om hon ville ses och bara gunga och snacka och sånt där. Så vid typ halv sju så drog jag över till henne och vi tog det lugnt vid några gungor, lyssnade på musik och snackade. Här är lite bilder som, ja, visar vad vi gjorde. Snart blir det bädden för mig, så goder natter!

Min andra glass idag, hehe...

Hopp!

Gulli, gulli!

Lånade Simonas hatt. Har även konstaterat ett en ny samlig fräknar flyttat in i mitt ansikte!

Träffade en ny vän.


Gungar och tar det lugnt i kvällssolen med...

img_1847 (MMS)

Gungar och tar det lugnt i kvällssolen med Simona. Jag har märkt att jag börjar blir smått beroende av att MobilBlogga... Bilderna hamnar lite fult, men det duger. Kram.


Snik pik på min avslutningsklänning!


En väldigt liten sneak peak men nu har ni någon sorts liten uppfattning om hur jag kommer att se ut. Ja, för er som bryr er!


Dagens kläder









Dagens plus en lite hoppbild som jag kämpade med att få till på ett snyggt sätt. Haha, var det värt beväret ? Lite kul var det i alla fall! Så detta är alltså Topp från Monki, Bandeutopp från Gina och jeansen också, jacka Jofama by Kenzisch, Converse, skärp från H&M och en clutch från Monki. Jag gilla mycke! Nu har jag bytt till shorts dock eftersom att det är VARMT!


Ful mobilblogg.

Det inlägg som är under detta är mitt första mobilinlägg med en bild! Tjoho! Men det blir ju inte så himla vackert, men det går väl an. Nu ska jag bjuda på lite mer bilder från våran gosiga fika och sen blir det lite outfit och några härligt somriga bilder. Jag känner bara för att vara ute just nu! Jag gick bara in för att göra blogginlägg. Så nu ska jag göra klart de här inläggen och sen gå och träffa Simona en stund. Ha det bra!

Super snyggisch linne du har min bästis!

Kaffe på tänderna, check. Kaffe mustach, check. Härligt väder, dubbel check!

Mmmmmmmmmmm.


Har nyss fikat på Alfreds Café med Lillo. ...

img_6261 (MMS)

Har nyss fikat på Alfreds Café med Lillo. Tog en Vaniljlatte och en biskvi. Gott ? Ja!


Mot skolan.

Jag börjar ju vid 20 över nio på måndagar så ännu är det ett litet tag kvar tills jag ska gå! Just nu så kikar jag runt lite på datorn, kollar på Vakna med the Voice och önskar att jag kunde dra tillbaks tiden utav olika anledningar. Nejmen, man ska blicka framåt och "What does'nt kill you makes you stronger". Det är så jag tänker nu. Ha det bra, snart är det sommarlov. Det skulle smaka bra med lite sommarväder på det också...

Bild tagen av Amanda.


Vad gör jag uppe ?

 
Jo jag har nyss ätit en enkel, nyttig och hemmagjord cheescake! Mums. Fast det var ett litet tag sen, typ vid nio. Men det är ju ganska nyss, bara två timmar ungefär och bla, bla, bla...


Tipseli tips!


Ett av mina allra bästa SecondHand fynd någonsin!
Tänkte ta och tipsa lite om schyssta SecondHand affärer. Jo för min del så brukar jag ta och besöka Beyond Retro. Det är det absolut bästa stället. Fantastiska kläder, trevlig personal, mysig miljö. Priserna kanske inte är så billiga som man tänkt sig att SecondHand ska vara, men många saker kan man fynda. Jag fyndade Converse för dryga 200 där och Levi's shorts för kanske 149 spänn! Det är att fynda!
Sen är ju Myrornas och Stockholms Stadsmission bra också, där kan man hitta en och annan goding. Sen brukar jag kolla in lite loppisar eller lokal SecondHand som t.ex. kyrkloppisar. Ett annat tips är att traska hem till mormor eller farmor och se vad du kan hitta där, det är inte så dumt!
En trevlig prick undrade också var jag skulle gå om jag ville ha en ny jeansjacka och då skulle jag nog ta och köpa en på SecondHand eftersom att då är man unik om ett ganska vanligt plagg. Förutom då BeyondRetro så kan man också kolla på Urban Outfitters SecondHand som är super och även Weekdays SecondHand. På dessa två sistnämnda ställen kan man även hitta andra plagg än då jeansjackor. Hoppas ni uppskattar lite tips! Kram.


Fick en fråga.

Anonym om Filling up my closet.:

      Vart kommer den vita bustiern ifrån? :)

Då måste jag nog göra dig lite besviken genom att säga att den är köpt på Second Hand.


Ser man på.



Är det inte samma buister ? Eller vad säger ni ?


Jag älskar dig din fule fan!


Vad mer behöver man ? Jag älskar dig mer än var jag kan dra isär armarna. Så obeskrivligt. Men ändå sitter man här och försöker att beskriva det. Vi har en vacker, ful, underbar, oytlig, skrattsam, bråkig, humoristisk, fnittrig, manlig, ljudlig, kvinlig, vänskaplig kärlek.


Filling up my closet.

Både i fredags och igår så var jag och shoppade och fick med mig en hel del härliga stuff hem som ni får kolla in här på bilderna under. Men om ni inte ser ordentligt så kan jag ju tala om att det är två nya toppar, en underbar buister, rosa shorts, rosa bandeu topp, vitt I-phone skal, rosa glansig jacka och ett sommarbusskort!

 














Gårdagen.


Bara Iphone bilder nuförtiden...
Gårdagens uppdatering stod ju på noll men det var för att jag hade fullt upp hela tiden! Först var jag och shoppade i City med mamma vilket var supermysigt! Fick med mig en hel del saker hem bland annat en avslutningsklänning... Mhm, spännande! Nejmen, det blir nog bra. Sen så kom Simona över och vi snackade, satt vid datorn och tittade på två stycken skräckisar. Piranha och The reef som var så himla bra och läskiga. Den ena om pirayor och den andra baserad på verkliga händelser om hajar. Idag blir en chill dag och jag kanske slänger in ett och annat inlägg lite då och då!


Älskar dig mamma!



Glöm inte att gratulera era mammor på morsdag! Nu ska jag snart ta och ge en present till min mamma. Ha det riktigt bra.


HAHAHAHAHAHAHA.


Fika på Wayne's



Jag och Simona fikade lite inne i stan och då drack jag en jätte god latte och åt en super god macaroon med chokladsmak. Ganska dyra, 12 kronor för en sån liten pryl. Men man kan ju unna sig lite gott ibland!


Hela kroppen skakar.


Åh vad underbart det har varit idag! Simona och jag var som sagt inne i stan och hittade lite fina grejor som jag lägger upp bild på senare. När vi var inne och shoppade som bäst på Beyond Retro så såg vi att Josefin Crafoord också var där och kikade på porrigt läckra heels. Efter en stunds betänketid så gick vi fram och tog en bild och snackade lite med henne. Inte nog med att hon är super snygg, snäll är hon också! Just nu så är jag hos Simona och ska strax äta.


På väg till stan Just nu så är jag och Si...

På väg till stan Just nu så är jag och Simona på väg in till Stan för att kolla lite Second Hand. Jag hoppas på att hitta något men vill inte spendera för mycket! Kram.


Dagens kläder

Det här hade jag på mig idaaaaag. Svarta jeans, vit topp, grå kofta, skinnis och vita Converse. Bekvämt och bra plus ett par RayBans, fake i och för sig men ändå, jag tappar alltid bort alla mina glajjor.


Inspirerande bilder!


På alla bilder så är det något som jag vill ha! Jag älskar hela outfiten på 2.an men särskilt skjortan, så en sån ska jag införskaffa. Jag är verkligen superkär i klackarna på 3.an, de är underbara! På den sista så har hon en buister och höga nyxor så att lite av magen syns och det tycker jag är super snyggt!! Jeansshortsen på 1.an är super underbara de också. Vad tycker ni ?


Kläder från yesterday



Det här hade jag på mig igår då det var lite halvkallt men det funkade! En långklännig från Monki, SecondHand jeansjacka, Converse och på eftermiddagen hade jag en halsduk från MQ också eftersom att jag, Sabina och Simona simmade direkt efter skolan och sen när jag kom hem så gjorde jag läxor. Så igår vart det inte så mycket uppdatering!


Det där förut.



Jag tänkte bara börja med att säga att det där inlägget under var mitt första inlägg någonsin från Iphone! Det är Emelie (http://emeliesvarven.blogg.se/) som hjälpte mig så nu vet jag hur man lägger in en och annan bild och så. Alldeles strax så ska jag äta lite och sen plugga vidare det sista! Idag var sista Bild&Form lektionen så då fick vi lite bullar. GOTT! Men ah, nu ska jag göra lite fler inlägg och sen gå från datorn. Kraaaaam!


Testinlägg hjhgryhhtfhj charmigt gfyjvxå

Testinlägg hjhgryhhtfhj charmigt gfyjvxå


Lila syrén



Det här tog jag på mig idag när jag och Simona drog iväg för att kolla på Lillos och några andra man kände igens dansuppvisning. Riktigt kul var det! Så jag tog av shortsen och drog på ett par jeans och tog lite andra prylar för att göra kläderna kompletta inför kvällen. Men nu så ska jag följa Simona hem, så vi ses!


Bort från mitt ansikte!

Dumma jävla finne som bosatt sig i min panna. Den får gärna och mer än gärna försvinna.


Idagens.





Idag så tog jag på mig det här, vitt linne, Levi's shorts, en lång grå kofta, vita converse och lite ringar i turkost och silver. Senare så insåg jag att det inte var det smartaste med shorts, men det blev bra i alla fall! Det såg ut som att det skulle bli en solig dag men sen när vi skulle ha gympa så började det regna och jag hade bara ett linne. Kul! Men nu blir det plugg! Vi hörs.


Fin min, jätte fin.

Jag sitter här i köket med pappas tischa på och tittar på "Definatily, maybe" med Ryan Reynolds som för övrigt är världens snyggaste kille. Hihi, nejmen ja. Han är snygg! Så nu ska jag titta vidare. Ha det bra.


Spring outfit



Min hand blev aningen läskig men ni förstår poängen. Det här slängde jag på mig idag. Svarta jeans, en SecondHand topp, skinnjackan och vita converse. Riktigt bra. Nu har jag dessutom återhämtat mig från förkylningen, man får ju inte missa mer skola nu med alla läxor! Då halkar man efter och det orkar jag inte. Nu ska jag ta och läsa lite i min bok och checka några andra saker så vi höres.


It makes me so sad..

Gud vad jag är arg på mig själv! Idag så skulle jag egentligen gått och sett mina kompisars Cheerleading uppvisning och sen på kvällen så skulle jag vara på teaterfest. Men istället så går jag och blir sjuk vilket är jätte kul. Sånt här händer alltid mig när jag ska göra något roligt! Så jag ville bara säga förlåt för att jag missade erat uppträdande. Jag känner mig super dum. Gårdagen på Grönan var super kul som vanligt av flera olika anledningar! Hoppas att ni får en fortsatt bra dag, kram.

En riktigt fin jeansväst!


Skoluniform





Det här är vad jag hade iskolan idag, nu ska jag in till Grönan så då bytte jag till svarta shorts, vitt melerat linne, samma jeansjacka och med det hallonröda Converse. Det som ni ser ovan är en liten klänning från H&M, jeansjacka från Urban Renewal och så hade jag vita Conveeeerse. Så nu ska jag strax gå ner till centrum och bege mig in. Så vi hörs! Kram.


Ännu en buister!

Den här snyggingen till buister vill jag ha! Jag ska ha den, jag är kär så nu bär det av in till Stan, Skärholmen, Farsta eller något ställe så jag kan prova och förhoppningsvis köpa den här. Jag gillar den skarpt.


Today's





Här har ni dagens kläder som bestod av en topp från Second Hand, jeans från JC Crocker Pep, skorna är Converse och Skinnisen är Jofama by Kenza och så hade jag en turkosring och en silverring. För övrigt så har dagen varit typ som vanligt, jag har snackat mycket med kompisarna, haft ett spanska prov och hostat ganska mycket eftersom att jag har ont in my hals! Ikväll så ska jag äta hos farmor min och så blir det massor med plugg!


Svaris.

Det var någon som undrade var buistersarna är ifrån och de kommer alla tre från Topshop. Det fanns dessutom en massa fler snyggeli snygga buisters och allt möjligt! Ha det bra, kram.


Buisters

Jag tyckte väldigt mycket om dessa tre buisters och nu måste jag hålla utkik efter dem i butik! Det är snyggt att ha höga jeansshorts och en buister så att lite av magen syns och så en brun väska och sandaler till det. Sommar, all in!


Glider runt in the hood.


Någon bild.
Idag kände jag mig lite slapp och kunde verkligen inte bestämma mig för vad jag skulle ha på mig så jag drog bara på mig min blåa UCLA hood och ett par svarta jeans tillsammans med vita converse och tusan vad mysigt det var! Alla har väl en hood dag, eller ? Fram tills nu så har jag suttit här med massor med läxor och är ganska nöjd med mig själv nu! Men en sak som gör mig jävligt arg är att min dator har samlat på sig typ 30 stycken virus!!!??! Sånt man kan blir irriterad på bara... Nu ska jag ta och välja lite kläder till imorgon och läsa lite. Ha en bra kväll, kram!


Thoughts.




Dagens kläder. Lite kallt med shorts bara...
Vad är egentligen haff ? Det är en fråga som jag och Sabina funderade en kort stund över idag när vi gick hem till mig för att plugga lite spanska. Jag vet väl att det är när man typ "raggar" på någon men ändå, det är ett konstigt uttryck. Den som kom på det vill jag snacka med! Så när Sabina och jag kom hem till mig så både pluggade vi och bakade havrebollar vilket var mums! När Sabina gått hem så tänkte jag träna lite, men jag hade tydligen kollat på lite fel tider. För när jag kom fram så hade mitt pass redan varit. Lyckat! Nu ska jag plugga vidare lite och sen sova antar jag! Ha det braa.


Just Nu:


Tittar jag på P.s. I love you som är en av de sorgligare filmer som jag har sett. Men också riktigt bra!


Parfymen


Dessa två parfymer hittade jag inne på NK i lördags. Den första som är Marc Jacobs RAIN luktar suuper gott, riktigt fräsch att bara slänga på sig för en helt vanlig dag. Den andra den var riktigt lustig för den doftade morot och då menar jag verkligen morot! Inte så himla gott, men en väldigt rolig idé i alla fall. För vem skulle vilja gå runt och lukta morot ? En kanin kanske ? Nu ska jag i alla fall ta och hoppa in i duschen och ja, duscha! Ha det.


Slappardag

Idag har jag bara slappat. Kollat på kläder framför datorn, bläddrat i tidningar, kikat lite på läxor och ätit lite godis som var kvar från igår. Men nu blir det till att dra iväg och röra på sig. Snart ska jag till Friskis&Svettis och ta ett pass med Sabina för första gången på länge. Nu har jag latat mig ett tag men nu ska jag ta tag i träningen så att man får en bra kondition och får en bra hälsa. Bodybuilding next!


Lite facelook.



Bara sådär.


Cashflow utan cash ?





Idag så bidde det två stycken nya inköp plus några trosor när mamma och jag tog en sväng in till stan för att kika lite på avslutningsklänningar. Jag är super nöjd med dessa! Älskar verkligen mina svarta shorts! Som jag har längtat efter sånna. Igår så var jag på Grönan med lite tjejor och såg Johnossi, super trevligt var det. Men ganska trångt så man fick hålla i väskan! Efter konserten så åkte jag och Lillo lite "nattåk" och spanade på snyggingar vilket också var super mys. Nu blir det mat och MELODIFESTIVALEN med mamma. Haha! Ha det bra.


Jag vill ha mer shorts!




Jag älskar shorts! Av alla dess slag och jag vill ha fler, i olika modeller och i olika färger. Gärna ett par svarta Levi's eller ett par orangea vanliga. Ett till par blå skulle också sitta fint! Åh, så skulle jag kunna tänka mig ett par gråa för det skulle vara snyggt och, ja! Jag kan fortsätta länge.


Kan du, kan jag.







Idag tog jag på mig ett par svarta jeans eftersom att det skulle bli lite kyligare idag och det var skönt. De kommer från Gina Tricot, sen hade jag min jeansjacka från Urban Renewal, bälte från H&M och en topp från Beyond Retro dessutom vita Converse! Som vanligt. Jag måste verkligen köpa lite andra skor... Idag så var jag lite med Simona och vi gick ner till centrum och fikade med några andra bruds. Snackade av oss lite.


Ge mig en park och en filt.


Åh vad himla otroligt mysigt att sitta och äta jordgubbar i någon park medans man spelar en massa härlig musik och bättrar på sin solbränna. Alla kompisar som tycker att det låter som en bra idé kan ju höra av sig så gör vi det! Det skulle vara super mys!


Bland Vitsippor







Några fina bilder som jag och Simona tog idag. Lite våriga och mysiga, jag gillar dem!


Dagens, hihi.





Det här hade jag på mig både idag i skolan och på Kultur Cafét som förövrigt var jätte kul! Sabina och Tove ni var SUPER på scenen! Så underbara. Men tillbaks till mina kläder nu, hihi. Klänningen är från Lindex, jackan kommer från Monki, under har jag shorts från BikBok eftersom klänningen är ganska kort... Clutchen är också från Monki plus vita Converse och Fejk RayBans!


Pepparkakan här!



Okej inte riktigt en pepparkaka men jag har i alla fall fått en härlig grundbränna som bara kan bli bättre nu! Idag så blev det inget solande, men jag tog min första glass i parken med två kompisar vilket var riktigt mysigt! Vi snackade om lite allt möjligt och njöt av solen, det hade nog varit skönt med en eller två svalkande vindar men man ska väl inte klaga! Snart så drar jag tillbaks till skolan igen. JAPP, jag ääääälskaar ju skolan! Nejmen, det är ju Kultur café på G så det ska jag kika på. Vi kanske ses där, ha det bra!


Godernatter


Med detta helt onödiga inlägg så önskar jag er en godnatts sömn men om ni av en händelse skulle se det här på morgonen så blir det väl "Godmorgon" istället! Kram.


Dressed down




Kände mig lite somrig idag när jag hade på mig min klänning. Typ, hej jag tänkte ta ut skolavslutningen lite tidigare! Haha. Klänningen är i alla fall från Indiska och jackan och skorna vet ni kanske ? Åh, och brillorna köpte jag på Rhodos!


Stanna föralltid!




Nu har jag solat i typ två timmar vilket har varit helt underbart. Jag tog bort sminket, grabbade tag i läxböckerna och bara la mig ute i solen. Jag tror tillochmed att jag sov en stund. Så jädrans skönt! Snart ska jag gå ut igen och bara sitta i solen och kika lite mer på läxor. Just nu så är det de som styr mitt liv.. Imorgon blir det lite fika med två kompisar och sen ska jag ses med Amanda på torsdag och på fredag blir det Johnossi på Grönan med lite tjejor! Det blir riktigt kul och efter det så sover Lillsan här! Nej, nu går jag ut igen!


Förbannat coola!



Orkar inte.

Jag pallar inte med vissa personer just nu. Det är bara för mycket helt enkelt. Åh... Men nu ska man inte deppa ihopp!! Solen lyser ju för fan och det är varmare än på länge! Man ska njuuuta. Jag orkar verkligen inte deppa ihopp på grund av att vissa personer fattar noll. ÅÅÅÅÅÅHHHhh. Ge fan i att såra andra. Särskilt mina vänner. Assåååå. Nej, nu får det vara nog med ilska, jag bjuder på lite härliga bilder istället. STORA KRAMAR!


Jag och munsåret mot världen.

Solen är ju bra härlig!

Fuck you!! Solen skiner.


På Grönananana





Jag orkade inte ta någon ordentlig outfitbild så det här får duga. Det var mina Levi's shorts och ett linne med spets i ryggen plus en skinnpaj ifrån BikBok, dessutom hade jag en väska från Oasis och vita Converse med blommiga strumpor som stack upp. Lite såå. Det var inte exclusivare än så, bara bekvämt. MEN SÅ SKARE VAAA!


FRÅGESTUND ?



Jag tänkte, what tha heck! Nu kör vi en liten frågestund. Inte för att jag har så många läsare men det kanske är någon som har nån liten fråga som de inte vet hur eller när de ska ställa. Eller så kanske någon av mina vänner vill veta något om mig. Vad det än är, fråga på!


Fråga&Svar.

Jag fick en fråga om jackan som jag hade på mig i det här inlägget (Dagens välmatchade.) som var om var jag köpt den och om det var nyligen. Jag har köpt den i december förra året på Urban Outfitters SecondHand. Så det finns nog inte en exakt likadan, men du kan säkert hitta liknande på kanske Beyond Retro, Weekday SecondHand eller så kan du helt enkelt slå en kik på Urban Outfitters SecondHand! Stora kramar!


Woop, woop!

Idag så var jag på Grönan med kompisarna för första gången i år och köpte mig ett litet Guldkort som ska utnyttjas en hel del förhoppningsvis. Många säger att de inte vill ha guldkort för att de tröttnar, och det kan jag ju hålla med om lite grann. Men jag tycker att det är själva känslan av att vara där är så underbar! Hela miljön och allt, åkturerna är ju ett stort plus! Dessutom så  kan man spana på snyggingar. Fast nej. Ja juste! Vi åkte den nya bergochdalbanan Twister. Det var ganska lång kö men den var helt okej. Den tog slut ganska snabbt fast den var rätt lång, men det var värt att stå i kö i typ en halvtimme, tycker jag i alla fall! Nu ska det grillas lite här hemma och så ska jag kika på lite läxor. Så jag bjuder på lite bilder från Grönan sålänge!






Rhodos bilder












Soligt idag!



Den här bilden tog jag idag när jag var påväg hem och solen sken starkt och det är underbart. Imorgon skulle det bli ännu varmare, eller ah, senare idag!! Åh så är det ju grönan också! Woop, woop!


Kvällens





Här har ni kvällens. Just nu är jag hos Selma och har det bra för detta är TIDSINSTÄLLT! Linne från Zara, jeans från Gina och en gammal klocka.


An oldie.







Det här är alltså min nya baddräktsbody från Myrornas Second hand och jag är jätte nöjd. 55 spänn fick jag ge, inte så himla mycket enligt mig själv! Färgen är superb och ryggen är as cool. Den blir snygg till höga jeansshorts! Vad tycks ?


Länkbyte!




http://litetuffare.blogg.se/


Den här tjejen går i min skola och vi har känt varandra sen innan vi kunde gå,typ. Sin blogg den driver hon tillsammans med kompisen så det blir dubbelt upp med underhållning. Värd ett besök! Klicka på bilden eller på länken för att komma dit.


Dagens välmatchade.





Idag har jag matchat både väska, nagellack och skor. Allt i rött! Det livade verkligen upp min outfit som idag bestod av ett linne från Gina och likså byxorna, jeansjackan är Urban Renewal, klockan har jag köpt som Second Hand och så hade jag ju mina röda låga converse. Nu ska jag byta om inför kvällens roligheter!


Är jag ensam om att tycka detta ?



De här trafik skyltarna är ganska lätta att göra en misstolkning av. Eller är man bara snusk då ?


SOOOOL!



Nu ska jag ut och sola lite i min bikini från H&M! Kanske bli lite mer pippi style, vem vet!


Standardgäst!











Idag så drog vi som sagt in till Skärholmen för att käka lite typ födelsedagslunch med Linnéa. Det var jag, Simona, Elvira och Lillo. Vi köpte lite mat och sen satte vi oss ute i det fina vädret och åt och pratade lite sen öppnade Lillo sina presenter också, hoppas att du vart nöjd med dem! Sen innan vi gick så tog vi en tur förbi på Myrornas för att kika på lite supersvensk SecondHand och jag hittade en liten pryl. Mmm, spännande, spännande! Visar den seeen. Nu ska jag ut och steka lite i solen och bara ha det bra! Hoppas att ni också har det bra!


Nu drar jag iväg!


Någon bild bara
Nu drar jag till Heron för att käka och lulla runt lite! Kanske blir det Skärholmen, vem vet !? Vi höres senare under dagen. Kraamar!


Kvällshumor, ensam

Sitter här framför datorn och har lite tysta humörsvängningar. Ena sekunden blir jag poetisk, ah men typ. Och den andra så blir jag så tråkig att jag skrattar åt allt. Just nu så har jag tagigt lite jätte fina inte alls egoistiska bilder på bara mig själv. Mmm, så kan det vara när man har det tråkigt!! Men snart ska jag stänga ner skiten och äta chips! VAD GÖR NI DÅ ??


Men smexigt!

Tummen upp för en bra rulle. Meen, mitt munsår får en FET tummen ner...

Den som gissar rätt på hur många fräknar jag har får pengar!!


Älskar mina vänner så himla mycket mitt i natten!















Vänner det har jag många av, från många olika håll. Men ni, de här fyra människorna ovan, är annorlunda. Ni är mitt Sex&TheCity, min choklad när sockersuget sätter in, ni är min shopping, ni är bäst! Er kan jag lite på, höra av mig till när jag är ledsen. Ni saknar mig när jag varit bortrest och vi ses minst en gång i veckan! Vem vet, om en månad kanske jag har en person till som betyder tusen i mitt liv men just nu är det dessa fyra fantastiskt underbara brudar som jag uppskattar allra mest. Kanske ni försvinner ur mitt liv, det hoppas jag att ni aldrig gör. Tack för att ni finns där!


Basic





Lite nya baslinnen i garderoben som jag köpte i Skärholmen igår med Sabina och Amanda. Det är ju alltid bra att ha tycker jag!


Våren gör mig glad!







Inte för att man är någon mästerfotograf, jag menar, hur svårt är det att fota blommor ?? Inte så himla va ? Jag kände bara att jag var tvungen att lägga upp lite härliga bilder på vårat plommonträd som just nu står i full blom i trädgården! Underbart, man blir glad och solen skiner dessutom som ett stort plus i kanten. Ge mig en glass och en solstol så toppas dagen!


Nytt nagellack


Walla!
Okej helt nytt är det inte, jag har haft det på mig förut. Men nymålat är det i alla fall. Älskar den här röd, orangea färgen, typ korall. Men det är det väl många som gör ? Den är i alla fall från Pieces och kostar bara 29 kronor, sitter super och man behöver bara ett lager! Å fräknig som faan är man också...


Origentering på Sundby


Taggad på origentering! Klädseln, dock med uppsatt hår!
Idag så hade vi origentering hela dagen på Sundby. Ja, vad kan man säga om det. Det var tråkigt. Höjdpunkten var att åka hem! Typ, ah men det gick väl helt okej, bra om man nu kan säga så. Nu är det ju HEELG i alla fall. Så himla underbart! Imorgon så ska jag ha en liten lunch med vänner för att fira Linnéas födelsedag och sen bär det av till Selma på kvällen. Riktigt mysigt blir det! Sen på söndag så blir det Grönan premiär! Så underbart, guldkort ska kirras ner i plånboken så om ni också ska skaffa det så lär vi ses där i sommar! Nu ska jag göra lite fler inlägg, se om någon kanske vill schnacka om lite ditt och datt på facebook och sen såå... får vi se vad jag gör! Men ha en toppen bra helg!


Funtar på dessa...


Såg dessa i butik idag och de såg ganska snygga ut där, ska pröva dem på också för att seeee. Men jag tyckte det var lite häftigt med svarta hängselshorts så det är ju värt att pröva. Fast vad tycker ni ? Honest opinions!


Skäris



Hello peeps! Idag så har jag varit i Skäris med Sabban och Abban, alltså Sabina och Amanda och shoppat både det ena och det andra. Bland annat så blev det presenter till både fina Lillo och Selma som fyller år och har fyllt år. Jajamensan och till mig själv så blev två stycken uuuur snygga linnen som jag lägger upp bild på imorgon efter origenteringen. Just nu sitter jag bara här vid datorn och väntar på att lacket ska torka. Snart blir det sängen, så vi hörs imorgon! Kram.


Bland vallmo





Rhodos 2011


Vad har banan, blåbär och hallon gemensamt ?

Jo, de ingår alla i de nya smakerna på KexChoklad! Jag såg dem när jag svängde förbi på ICA med Lillo påväg hem till mig och var bara tvungen att köpa och prova dem! Och jag gillade dem faktiskt!! Super gott. Nu måste jag bunkra upp med ett stort förråd så det räcker. Jag säger bara en sak. Jag älskar choklad. Så är det bara!


Fucking sick.


Bitch blick, hihi...


Linne Bikbok, Jeans Monki, Kofta H&M och lite ringar som inte syns på bild.

Igår så mådde jag inte så bra, så det resulterade i att jag gick och la mig vid typ åtta för att kunna vila bort illamåendet. Därför blev det lite snålt sådär på uppdateringsfronten. Så jag lägger upp gårdagens outfit idag istället! Idag hade jag på mig Vitt linne, svarta jeans, jeans jacka och röda converse, men orkar inte lägga upp en bild på det. Lat tjej bakom datorn!


I think i wan´t to buy you ?



Den här klänningen spanade jag in på Zara när jag var på  Rhodos, men jag köpte den aldrig. Nu såhär i efterhand så ångrar jag mig och tänker nog ta och köpa den på Zara här i Sverige! 299 kronor kostar den och det ska man väl kunna lägga ut på en klänning, eller hur ?


Summer clothes











Här har ni några små somriga outfits som jag hade i Grekland. Både lite shorts och klänningar blev det. Bara ben till allt, helt underbart helt enkelt! Nu hoppas vi på bra väder här hemma så man kan ha bara ben här också. Men jag trotsar nog vädret med bara ben i alla fall!


Shopping in Rhodos!















Detta har jag fått med mig hem på min resa till Rhodos! Bare minerals, en parfym, en puder foundation, fyra stycken armband, två turkosa ringar, en blomring, två par RayBan kopior, en plånka och ett underbart, härligt, oranget oversized linne. Nöjd är jag med råge!


There is nothing like home



Tjo och tjena! Då var man hemma från härliga Grekland igen då. Jag har haft det väldigt bra med sol och bad och lite shopping i turist butiker. Hittade även ett mycket underbart Sephora där mamma och jag shoppade lite smink. Kände mig dock som ett offer bland alla sliska grekiska killar och för och inte tala om alla snusk gubbar som glodde efter en när man gick förbi. Tröttnade även på alla greker som försökte tala svenska med mig och mamma. Det är ju ett väldigt bra sätt att locka in folk till sin restaurang när man säger att det går förbi en katt lite längre bort på halvtaskig svenska... Men det har även vart en hel del mysiga stunder på  och utanför hotellet. Men jag känner nog inte för att åka tillbaks igen på ett tag. När vi skulle bli hämtade klockan kvart i nio på kvällen så missade vi bussen till flygplatsen och fick ta en taxi, hejdå 240 kronor. Sen fick vi betala för fem kilos övervikt på vårat bagage, hejdå 600 kronor! Ni förstår väl att vi var glada. Men det gick i alla fall bra. Vi kom ju hem tillsist, klockan FEM på morgonen... Därför var jag ledig från skolan idag. Men imorgon ska jag dit och träffa alla saknade människor. Det ska bli toppen!!


RSS 2.0