Jasminek.devote.se

 
Nu tycker jag att alla ska ta och klicka in sig på den här bloggen som tillhör en av mina bästa kompisar. Om det inte är uppenbart vem, så är det Jasmine, som ni ser på bilen här ovan. Bästa tjejen, mhm. Hon skriver väl om lite samma saker som jag gör, allt möjligt, variation och en hel del personlighet. Så asså, när jag säger att hon skriver med variation ska ni inte förvänta er nån tråkig blogg med inlägg som "Idag åt jag bacon. mumma" eller "Kom nyss hem från skolan, kul". Sån sorts trist variation... Neej, nej! Eller ja det, fast roligare!! Eller ah, läs bara!! http://www.jasminek.devote.se/

Some old pics.


Oddan.

 
Alltså jag vill ha den här bluseeen. Har sett den tidigare, men aldrig i den här underbart fina färgen. Såg den i en butik i Örebro när jag och Linnéa hälsade på Elvira för några veckor sen. Den är so fab.

We came. We rule. We left.Här bjuder jag på lite ashärliga party bilder ifrån Kreta resan med tjejerna. Asså de här bilderna får mig att längta tillbaks helt sjuuukt mycket. Alla personer, värmen, stränderna, shorts mitt i natten, gratisdrinkar och att dansaaa. Vill så åka tillbaks igen.

Sweetie.Saknar min finaste söta lillkusin Matilda jätte mycket. Vill gosa med henne, titta bara på henne! Hur go? Bästa lillsnorpan, jag kommer alltid finnas där för dig.

You're having a bad day. Not a bad life

 

 
Vaknade imorse med världens förkylning. Hela kroppen bara skrek, "låt mig ligga kvar i sängen!!!". Så jag lyssnade till det och lät mamma sjukanmäla mig. Klev upp för några timmar sen och gjorde en liten halvlyxig sjuk frukost till mig själv. Nu ska jag mysa framför film i soffan med täcken och kuddar till max och senare blir det att ta tag i lite plugg. Peace.

Hey now

Tycker personligen just nu att den här låten är rätt skön. Lyssnaaaa.

Wanted

Dog lite när jag såg dessa underbaringar från allas vår Jeffrey Campbell. Vill lägga vantarna på både klackarna i Lita modellen och på de jätte tuffa ballerinorna. Frågan är bara vilken färg. Haha har ju inga läsare så kan ju inte precis fråga här! Men ja... Me likey!

Run home
Tjenare mannar! Länge sen jag gjorde ett ordentligt inlägg nu så tänkte göra ett lite halvt slarvigt, nästan helt ointressant inlägg nu. Måndag igen idag NO SHIT, dagen bestod i alla fall av skola i stort sett. Bästa skolan, med bästa människorna btw, Klara Södra, mhm. På söndag har vi "mini-inspark". Det ska bli kult! För att dämpa den festa ångesten över starten på en ny skolvecka ska jag idag gå på bio med pappa, Hamilton 2 maddafakkas!! Tacobar på det också, gotti.

Miss my paradiseFyra härliga bilder ifrån resan till Kreta i augusti. Den bästa resan i mitt liv åååååååh.
 
 

RSS 2.0