Gårdagens.





Kameran krånglar så jag kunde inte lägga upp igår... Men här är den i alla fall! Min klädsel.
Linne- Lindex Blus- Weekday Byxor- BikBok


22:a bilden En bild på en tid du saknar


Hahaha. Åh vad små och fula. Men jag älskar't


HAHA


Kikade in på modekungen igen och hittade fler underbara saker. Haha, favorit butik typ ? Shortsen SKA JAG HA. Det är bara så, de ska beställas. De är ju bara för coola! Ryggsäcken är ju extremt gullig den med, eller hur? Och de två klänningarna då, jo jag hade tänkt mig typ avslutningsklänning. Sen kan man ju ha dem hela sommaren också, hehe. Mumma, det är farligt med internet shopping...


Modekungen, fashion news.


Såg att Modekungen fått in lite nytt. Smycken, tröjor, skor med mera... Fastnade för dessa två, enkla och tuffa på samma gång. Skulle gärna vilja ha båda två i mina ägor. Hihihi. Mumma! I love you Modekungen.


I Sömnen


Tjenare alla goingar. Idag när jag kom hem från skolan så tog jag lite pics på min outfit och sen satte jag mig i sängen och försökte läsa lite i min bok. Det resulterade i att jag somnade. Men åh, vad skönt det var. Det behövdes verkligen kan man nog säga. Vad händer ikväll då, inget speciellt kanske lite träning och så blir det nog till att svämma över i alla matprogram som går på TV på onsdagar. Halv åtta hos mig om 10 min liksom!!! Så nu ska jag gå och kika på det.


Dagens då.







Så det här blev då dagens! Ny topp från H&M. Fick den i paketet som mamma och jag fick hem ifrån just H&M igår. Gillar den riktigt mycket faktiskt. Hade även jeans från H&M, koftan är nog också från H&M, haha och ett par hallonröda converse till det. Observera att skorna ej kommer från H&M, om inte det var uppenbart... Förmodligen. Hoppas att ni får en bra kväll! Kramar!


Gårdagens outfit.



 
 

Så igår hade jag på mig det här. Ett nytt linne från BikBok med spets på baksidan. Jeans från JC, ett par ringar, vita converse på fötterna och min nya Jofama by Kenza! Hade en munkis under jackan påväg till skolan och det funka perfa! Satte också mina nya solisar på hjässan och där satt de bra!


Sorry fellas.

Gud vad jag känner mig som världens sämsta bloggare just nu. Men så är det ibland. När det är prao sen då ska jag allt ta i med hårdhandskarna och uppdatera oftare! Idag så tog jag lite outfitbilder, men kameran krånlgade så jag har inte kunnat ladda upp dem förens nu. Så snart lägger jag upp outfit för både idag och igår! Vad har jag gjort annars idag då, jo jag var och tog mig ett pass foto. Det blev inte så vackert, men som pappa sa, tur att du i alla fall inte var så ful så att apparaten sprängdes! Ja. Tur det... 


Mina nya virkade ballerinor från H&M. Bilden är från Weheartit.com.


Fix och trix


Ge. Mig. Shortsen!
Jo jag har inte riktigt kommit i underfund huruvida jag ska göra med mina bilder och så. Ni vet typ bildstorlek och alla de äldre bilderna i bloggen. Funtar på att fixa så att de flesta bilderna jag har i bloggen blir lika stora som de nya kommer att bli. Ja några i alla fall. Det har varit låg uppdatering idag p.g.a. plugg. Det tar seriöst död på mig. Men det är sista veckan nu innan prao och sen lov, så man måste kämpa på. Typ, hej MVG, eller? Hoppas att ni har det bättre än vad jag har det och inte drunknar i plugg! Kramar!


Topp kväll!









Några bilder från igårkväll när vi drog ner till pizzerian och käkade lite. Blev inte så många, men de blev i alla fall riktigt fina. Hade en topp kväll igår! Kramar till er tjejor!


Klappat och klarre

Tjenamors, Amanda här. Martinas design har ju sett lite hej kom och hjälp mig ut och jag har lovat och lovat att det SKA komma en bättre, som vi har tjatat! Och här kommer den. En enkel men stilren design. Nåväl, det ser lite konstigt ut eftersom du har så smala bilder i inläggen men det ordnar du bara på PX när du lägger upp en bild i ett inlägg, funkar med 800-900 nu när du har en sån pass bred blogg. Sedan kan du börja skriva med ett centralt format (som jag gör just nu), det blir även snyggare så. Det är anpassat för den här stilmallen. Men det fixar du själv, va? Puss på dig mitt hjärta :) :love: (Har även fixat smileys & högerklicksskydd åt dig,  sooo hot!)


I Love u, I Love u!











Ser ni vad det är? Det är min nya skinnjacka! Gaah! Visst är den snygg? I love it. Köpte den igår i Skärholmen med 20 % rea på den också. Det satt fint i plånboken, om man nu kan säga så..? Riktigt nöjd är jag i alla fall med den. Vad tycker ni? Eller bra köp eller ett dåligt? Kram!


En shopaholics bekännelser















Här ser ni mina senaste inköp. Sjukt nöjd! Detta plus en till annan sak köpte jag i Skärholmen tillsammans med mammsen. Jag lägger upp den andra saken som jag köpte alldeles strax. Håll utkik...


Model madness

Detta ger mig rysningar. SÅ BRA!!

Min utomhusfit...





Jacka- Monki Halsduk- MQ Topp under- Spetstopp från H&M Jeans- JC Clutch- Monki Skor- Converse

Tjena. Dålig uppdatering idag, jo man tackar! Men man måste få vila sig lite ibland ju. Så vad har hänt idag då? Jo jag har vår shoppat lite i Skärholmen centrum, jag lägger upp bilder på vad jag köpt imorgon. Men en av sakerna som jag köpte har jag på mig på bilderna ovan. Kan ni gissa vad? Det är jackan! Super nöjd är jag! Inveg den när jag, Lillo och Simona gick ner till pizzerian på Kvarnbergsplan och käkade lite. Just nu så sitter vi här vid datorn efter ett uppbehåll under Earth hour! Deltog ni? Ha en bra kväll! Kram!


Dagens helt enkelt!


Topp- H&M Topp under- Body från BikBok Jeans- JC
Nu blir det lite thaimat! Mums, ha en bra fredags kväll.


Tomorow´s plans...


Bilder som togs på teatern igår. Fotograf: Sabina. Modeller: Simona och Martina.
Här bjuder jag på lite bilder som togs igår på teatern. Imorgon så blir det kult för då ska det bli lite tjejkväll hemma hos mig med Simona och Linnéa. Topp, topp! Super mysigt helt enkelt. Det blir nog att titta på film,fota,skratta och kanske någon liten ansiktsmask också! Jag kan nästan spå hela kvällen i förväg. Men vem vet, det kanske händer något oväntat... Kramar!

Våffeldagen i mitt hjärta.


Tjena! Idag efter skolan så mötte jag upp med Sabina och hälsade på lite snabbt på våran gamla skola. Sen så kilade vi hem till mig och gjorde lite våfflor sådär våffeldagen till ära! Riktigt gott var det, dessutom gjorde vi det extra gott med grädde, strössel och chokladsås. Onyttigt, men det måste man unna sig. Det är bara att träna lite extra hårt!


Jag gillar´t!


Såg att Kenza köpt den här snygga ryggsäcken på Topshop och jag säger bara, jag vill också ha!! Super snygg. Om jag inte minns helt fel nu så kostar den 549 svenska kronor. Snygg som tusan är den ju, men vill man lägga de pengarna på den? Vad tycker ni??


Drama queen.


Nu drar jag till teatern! Vem vet vad som händer där, kanske blir det lite bilder tagna?
Här är i alla fall en bild från förra gången. Kramar!

Ur ett annat perspektiv.







Idag körde jag på mammas snygga klackar från...någon skobutik vars namn jag inte kommer ihåg. Det var som att se världen från ett helt annat perspektiv. Kul att man i alla fall fick så mycket posetiv respons på dem! Till klackarna så hade jag ett vitt pösigt linne från Monki, de svarta jeansen från Gina Tricot och min älskade nya jeansjacka från Urban Renewal som jag faktiskt inveg för säsongen! Hade också på mig en liten ring från Glitter. Ha det bra! Kram!


Ge mig dessa tack.


Noll inspiration.





Igår så kunde jag inte komma på vad jag skulle ha på mig och inte idag heller! Jag har NOLL inspiration just nu. Jobbigt läge, så jag slängde bara på mig något som till sist såg ut såhär. Blus,kofta och sjal från H&M, jeans från Gina Tricot och de sköna vita Conversen. Bäst ju att man kan gå ut i Conversen!! Peppa, peppa för vår nu!


Segare än segast!










Tjena, tjena! Idag när jag kom hem så var jag skit seg. Hade så jävla kul i skolan så att när jag kom hem var jag helt slutkörd. Haha! KUL i skolan, jo, ja allt ska man väl höra? Så i alla fall, när jag kom hem så orkade jag inte lägga upp outfit bilderna som jag tog så jag lägger upp dem nu! Bjuder även på ett par inspirerande bilder av både mig och lite andra sköna peeps!


21:a bilden En person som alltid ställer upp för dig


Röda ögon hej! (då)


"Dear homework....


..you are not attractive and I´m not doing you." Citat från Facebook
Det är typ exakt så jag känner nu! Plugg,plugg och mera plugg. Jag har också hunnit med att träna lite, kört ett litet hemma pass sådär! Imorse försov jag mig också... Inte bra!! Så det blev inga snygga kläder. Ingen bild idag, tyvärr. Kanske kan lägga upp någon annan trevlig outfit eller så! Det blir topp! Ha det bra, vi hörs!


Stor fet beställning typ.


Nu har jag och mamma tagit i rejält och gjort en STOR FET beställning på H&M. Så just nu i detta läge är det en bikini, en bikini underdel, ett par skor och två rå-snygga linnen påväg hem till mig och gissa om jag är nöjd?? Ska bli riktigt nice att använda i vår och i sommar. Jag ville ha en supersöt jumpsuit också, men då skulle inte den komma hem till mig förens vecka 19 och vi åker till Rhodos vecka 16... Så då går ju inte det. Men nästa fredag så ska jag och några tjejor i klassen in och shoppa och då ska jag kolla efter den på H&M. Topp, topp!


Tunn,skir,transparent.







Idag kände jag mig lite vårig när jag drog på mig min fina, skira, vita vintage topp från Beyond Retro! Tillsammans med det så hade jag svarta jeans från Gina Tricot med ett flätat skärp från H&M och två stycken snyggeli, snygga ringar båda ifrån Glitter. Såklart kombinerat fräscht med de vita conversen! Valde också att ta på mig den röda peruken idag... Okej, dåligt skämt. Ha det bra! Nu blir det plugg för min del... Kram!


Sluta va så snygg kvinna!



Kate Bosworth måste vara en av de snyggaste kvinnor som finns och som kaka på kaka så klär hon sig grymt snyggt också! Hon drar bara på sig klänning, boots och en väska lite slappt och bohemiskt sådär och det blir ju så ofantligt galet snyggt! Jag diggar de tre olika outfitsen ovan. Alla matchade med Ray Ban Aviators... Mums.


20:e bilden En bild på dina närmaste


Jag har många andra som jag också står väldigt nära! Men dessa tre måste nog vara de som jag står allra närmast. Delar allt med. Kan berätta det mesta för. Känner igen mig själv i. Älskar er. Älskar alla mina vänner, även om ni inte är med på denna bild!!


Give me a t-shirt and a pair of jeans.


Nice body...


Jag tycker faktiskt att den här bodyn är riktigt snygg! Det skulle vara super snyggt till höga ljusblå jeans shorts och lite ringar. En enkel sommar outfit bara! Passar nog även till en lite högmidjad kjol med ett snyggt skärp, eller varför inte hotta upp den lite med ett par blommiga shorts och schyssta solisar! Det finns många härliga kombinationer. Får ni någon bra idé när ni ser bodyn? Och vad tycks om den??


New,all in.


Här är mina nya grejer som jag köpte igår! Är riktigt nöjd med dem. Vad tycks?

Min infit.







Dagens består av Linne- BikBok Jeans- JC "Crocker Pep" Ringar- Glitter&Indiska
Det fick heta infit idag eftersom jag inte varit så mycket utomhus idag, men strax bär det iväg till centrum!


Efterlängtat häng!


Hej, eller något sånt. Hatar att öppna ett inlägg! Men det får duga. Nu har Lillo varit här i ungefär tre timmar och vi har snackat, tittat på videoklipp, skrattat och fotat lite. Så länge sen vi sågs senast så det finns en hel del att snacka om! Snart ska vi dra ner till Huddinge centrum för att köpa godis till kvällen och kanske en Ben&Jerry´s! Mums! Ska lägga upp outfit bild innan vi går också, så vi kanske hörs någon mer gång under kvällen! Kram.

Big cravings


Lite olika snygga prylar som jag känner mig riktigt sugen på just nu. Det skapar stora ha begär och jag kunde ju ha köpt dem idag. Men jag är jävligt snål. Hahah. Typ, mamma du vet att jag älskar dig... Något speciellt som ni tycker extra mycket om? Något jag borde köpa?

19:e bilden En person som är snygg


Keep it or sweep it??


Köpte det här läckra handsmycket idag, men är lite osäker på om jag ska behålla det eller ej... Vad tycker ni?

Topp dag i H.C!


Låg uppdatering idag. Jo, jag vet. Men på en fredag så måste man få njuta av att det precis har blivit helg. Jag gjorde min fredag toppen genom att ta mig ner till Huddinge centrum genom snöovädret, som dessutom kom väldigt ovälkommet!! Nere i Centrum så mötte jag Simona och vi satte oss på Castello och fikade lite, jag svullade en Chai och ett Wiener bröd! Mums! Sen blev det lite kikande i ett par butiker och överraskande nog hela fyra köp! Man måste unna sig lite lyx ibland! Sen bar det av hemmåt med en hel lista på cravings av saker som jag VILL KÖPA! Bara lite shopping beroende...

Cross necklace.


Typ hej jag har vit BH idag! Tänkte bara visa er det och föresten, min rumpa är bred!!
Nejmen... Topp- Urban Outfitters Jeans- Gina Tricot Halsbandet är en OLDIE! Nu drar jag ner till centrum och fikar med Simona, ska bli topp! Imorgon blir det häng med bästis Linnéa, vilket är efterlängtat! Vad ska ni hitta på i helgen då? Tell me! KRAM!

Striped.


Det här hade på mig idag, Tröja- BikBok  Jeans- Gina Tricot Halsband- Glitter detta matchades med ett par röda låga converse och ett Thomas Sabo armband. Thumbs up?

Teater outfit


En outfit ifrån teatern i alla fall
Tjenare alla bloggläsare! Just nu så sitter jag vid datorn med Sabina och vi är lite halvt trötta efter en hel dag i skolan. Sånt tar på krafterna! Ikväll är det teater!! Super pepp på det, ska bli as kul som vanligt! Ska snart ta en dagens outfit bild också, men den dumma egoistiska kameran laddade ur innan jag hann ta någon bild. Bajs sa jag då. Hög mognads nivå på det!! Ha en bra torsdag, KRAM!

ÄLSKAR DENNA BILD


Min typ favorit bild på mig och bästis. Den är ju så himla klockren!

Flytta in i min garderob snygging!


Är dunder sugen på ännu en skinnjacka! Så himla snyggt ju. Har en som jag köpte på BikBok tidigare i år, men jag vill ha en till! Personligen så gillar jag mest den första, men vad tycker ni??


18:e bilden En bild på din fritid


TEATEEEEEEEER liksom!

Hon kommer med solsken till mig...


Rubriken är någon random Melodifestivallåt som Elise och jag sjöng och trallade lite på för ett tag sen. Älskar ju dansbandsmusik!!! Men nog om det nuuu. Det här är vad jag hade på mig idag. Linnet är lånat av Amanda med det kommer i alla fall från H&M, jeansen är en rak, högmidjad modell från Monki, Armbanden tror jag att jag köpt på H&M... och så hade jag mina snygga brillor som jag fått av Farmor. De behövdes verkligen idag! Super soligt, det är nice! Till detta hade jag vita converse också. Hade skit kul i skolan idag faktiskt, på rasten så satt vi på golvet och spelade kort i en ring! Vi funderade på att fixa en lägereld men fokuserade istället på spelet... Men kul hade vi!
  Det enda som gav mig lite down feelings idag var att jag och Amanda skulle ha setts med jag har mått PISS hela dagen så jag kunde inte.... Blir så arg på mig själv när sånt händer!! GRRRR! Men vi ska i alla fall ses typ i helgen, så det blir gött! Ha det bra goingar som läser min blogg!! KRAM!

Nu drar jag och tränar!


Ska snart dra iväg och träna i en timme på Friskis&Svettis. Skit pepp, nu ska jag bli nöjd med min kropp efter typ ett helt liv med att vara missnöjd. Jag vet, dålig inställning. Men här är i alla fall mina tränings kläder för dagen! Enkelt och bekvämt. Det är väl så det ska vara när man tränar!? Vi hörs, Kram!

Vet ni hur mycket jag vill gå runt såhär?!?


Så underbaaaart med shoorts!! Ge mig sommar snälla! Vad tycker ni btw?? Haha...

En liten klänning...


Jag har inte så många klänningar i min garderob. Bara ett fåtal som jag använder, resten är bara blaha. Den här köpte jag på Indiska någon gång förra året och jag gillar den. Den är väldigt fin på!

Tuppluren


Typ, fuck you. Eller?

Ja. Vad ska man säga.
   
Hardcore

Star...

Adam ful i bakgrunden...

SNYYYGG!!

Ehe.

Fan vad fin du är Simona!!
Ja Simona, här har du ett par fina bilder, du kan få fler sen när vi träffas. Till er som inte vet så är det bilder från teatern som jag går på, Á la carte och det här är bilder som vi tagit där! Toppen kul säger jag bara!


Allt är hemmagjort idag


Har nyss ätit en riktigt mumsig egengjord semla! Gott, gott, gott! Jag gör allt själv idag. Känner mig som en riktigt händig karl. Hej. Jag heter Martin!!!

Next up! Top model!!!


Nu vet jag vem som vinner också... Smart att söka på google efter en bild. Jävla jag. Får man döda sig själv??

Typ fitness liksom!


Stay hard...
Nu har jag kört ett litet hem pass om man nu ska kalla det så. Jag slog på någon pepp låt på Iphone och la mig på mattan och körde armhövningar, situps, rygglyft med mera! Känns jädra bra, ska köra lite till nu innan TOP MODEL börjar. Det får man inte missa. Ska även lägga upp lite bilder som Simona har frågat efter. Från teatern...OOOH... Stay tuned.

Ett plagg. Hundra sätt att matcha det.


Idag visste jag inte riktigt vad jag skulle ha på mig. Hatar när det blir så för då blir det alltid något fult när man är klar. Så jag slängde på mig en svart kavaj från H&M ovanpå en munkis från Cubus, till det ett linne från Monki, jeans från JC och något gammalt halsband. Detta plus ett par vita converse. Så det blev ju iaf kläder idag! Haha... Bilderna fick ett fint dagsljus på sig idag, för jag använde ingen blixt. Topp med lite solljus! Längtar tills det blir vår då man kan klä sig svalt och enkelt, men ändå så snyggt!

Homemade chai


Kom hem för ungefär en kvart sen och drog ihop en liten chailatte. Smakar nog inte lika gott som på riktiga cafén, men mumsigt var det, och ja. Jag har redan slukat den. Snart ska jag ta en outfit bild, är bara så otrooooligt trött. Snart ska man göra läxor också...Suck! Aja, vad gör man inte för att få bra betyg!? Vi hörs!

Flower patterned shorts


Vilken gillar ni mest? 1,2,3,4,5,6,7,8,9 eller 10?

Photo experiment.

För ett par dagar sen blev jag sugen på att fota så jag drog på mig lite rött läppstift och fotade. Här har ni tre stycken av de bilderna som jag tog. Jag gillar frisyrerna på dem, pretty good... Vad tycker ni? Föresten, om det är någon som kan tänka sig att stå modell så skulle det vara riktigt roligt att fota!


Hvite earrings


Dessa snyggingar vill jag ha bland mina smycken! Jag tänker mig att man bara har ett utav dem i ena örat med allt hår på ena sidan av halsen så att man ser örhänget tydligare. Kombinerat med jeansshorts och kanske en grå tischa eller en enkel klänning med en brun axelrems väska. Mumma! Ska nog ta och köpa dessa!


Älskar er!




Om inte det här är vänskap. Då vet jag inte vad som är. Älskar er SÅÅÅÅ mycket!!!

Feeling a bit slow...


Idag har jag en riktigt seg dag...Vaknade med huvudvärk och illamående. Ingen höjdare det, men nu har det gått över så ikväll blir det träning med Sabina på Friskis&Svettis. Det ska bli skit kul! Jag är as pepp på att börja träna igen efter ett bra tags paus. Gårkvällen då? Jo då åt jag sushi till middag med mamma. Så grymt gott!! Medans vi tittade på Melodifestivalen. Eric Saade gick vidare, jo, ja. Hellre honom än The Moniker i alla fall. Jag tycker nog att Swingflys låt hade kunnat fått stå lite högre upp på listan också, för den var bra! Nu blir det duschen, så vi hörs! KRAMAR!

Ge mig dessa tack.



Dessa fyra plagg skulle jag kunna tänka mig att ha i mina ägor just nu! Våriga och härliga, helt enkelt toppen! Det blir till att kika efter dessa saker i butik. Gärna någonting blommigt också, som blommiga shorts som man kan stoppa in ett pösigt vitt linne i med Converse eller ett par Dr. Martens. Eller varför inte med en schysst buister!? Jag har spanat in en riktigt snygg som jag provade igår. Jag tror nog kanske att det blir ett köp... Vad tycker ni? Ska jag satsa på att köpa mig en vit buister?


Beach 2011, here I come!



Det här är alltså min nya bandeu bikini ifrån H&M och jag kunde inte vara mer nöjd! Grymt snygg är den, kommer bli toppen i sommar. Både i vattnet och till jeans shortsen! 129 kr fick jag ge för den och det tycker jag är ett ganska bra pris för något såhär snyggt! Vad tycks?

17:e bilden En ovanlig bild


Den här var ganska svår...Men det här bilden som togs igår kanske är lite ovanlig! Titta på mina läppar liksom!? Vad hände typ..?

Typ topp tjejkväll!


Såhär såg gårkvällen ut på ett ungefär. Mest så blev det häng vid datorn framför Fejjan, Spotify och Bloggar sen drog vi några rundor genom min garderob och provade lite kläder. På bilderna ovan så ser ni några av resultaten uttav det som vi slängde ihop. Amanda och Sabina lånade även varsin tröja och en skinnjacka. Nu på morgonen så vaknade vi vid nio, duktigt,duktigt! Vi låg i sängen och snackade lite innan vi gick ner och käkade. Just nu sitter jag här i ett par svarta jeans och min nya bikinitopp!!! Jajamensan, igår i centrum så köpte jag mig en ny topp inne på H&M och jag är riktigt nöjd! Lägger upp en bild snart! KRAM!

It´s been a long time




Det här är vad jag och Sabina gör ju nu, skrattar, bloggar, lyssnar på musik och väntar på Amanda som är hemma hos sig och äter. När hon kommer så blir det till att mysa galet, det blir en topp mysig tjejkväll! Just nu så tar Sabina och jag bilder på min Iphone och de har vi garvat galet åt! Magen värker fortfarande av allt skratt! Bilderna som vi har tagit tog vi i en app som är typ som Photobooth, skit kul!! Så nu ska vi surfa vidare så hörs vi under kvällen då jag kanske slänger upp något inlägg! KRAMAR!

Enkelt och bekvämt!


Tröja- BikBok Jeans- Gina Tricot  Ringar- Indiska, Glitter

Nu ska jag dra ner till centrum för att möta Amanda och Sabina för att kika på lite snygga grejer! Sen ikväll så är det planerat för tjejkväll med pizza,film och sova över. Det blir topp! Så vi hörs, Kram!


Min utstyrsel för dagen



Stickad tröja- Second hand Jeans- JC Halsband- Gammalt + Vita converse

Idag så har dagen varit riktigt bra, vi hade Bild och Form som vi har varje torsdag och det var sååå kul, som vanligt dårå! Ikväll blir det teater också för första gången på länge! Det blir Topp! Så vi hörs, Kram!!


16:e bilden En bild på dig själv


Kan Dee Shop

Tygkasse Fighting For
Jag har kikat in lite på Kan Dees hemsida där man kan beställa hennes snygga kläder och tygpåsar och tro mig! Det är mååånga linnen som jag gärna skulle beställa hem!! Jag fastade för både linnet och tygpåsen med detta tryck, jag tyckte det var riktigt fyndigt!

White and red stripes



Idag så slängde jag på mig mitt nya linne från H&M, jeans från Gina Tricot, ett brunt flätat skärp med det från H&M och ringar från Indiska, H&M och BikBok. Till det så bar jag hallonröda converse som matchade de röda ränderna på linnet.


Pippi på virkat


Jag var och kikade in på Melissa Overgaards blogg och såg då att hon köpt dessa godingar ifrån Topshop. Jag är helt förälskad i dessa! Vill ha dem!! Jag har fått pippi på virkade saker just nu, haha, men det är ju så snyggt också! Så då skadar det ju inte.

For you Amanda


Två av mina gråa koftor, gamla som tusan! Som du ser Amanda så är den övre ganska lång och den undre är väldigt skrynklig! Så det kanske inte är så intressant med någon av dessa? Eller vad säger du?


3 nr av Klingans nya tidning? Jo man tackar!

Den här lilla lappen hängde med i en tidning som mamma hade köpt och då tänkte jag, varför inte!? Elin Kling är ju en riktig fashionista så hennes magasin måste väl vara fyllt med härlig inspiration och mode! Så detta blir det en liten prov prenumeration på. Spännande, spännande!


Kindoff classy

Såhär fick klädseln blir idag, enkel men med lite...pang i halsbandet! Haha... Linnet kommer från Monki, kavajen är köpt på käraste H&M, jeansen är från JC och halsbandet har jag köpt på Glitter. Så detta bars alltså kombinerat med ett par bruna boots från Bianco vilket enligt Sofie blev en ganska classy outfit, lite buisness! Vad tycks? Topp eller botten?


Hata plugga!!


Såhär ser mitt läge ut just nu...Inte så vidare värst kul! Tonvis med läxor att göra och min hjärna är redan trött. Ska äta något och sen är det väl bara att sätta igång. Idag  fick jag en prao plats dessutom! GLAAD! Ska praoa på Bianco Footwear, det blir nog bra! Ska lägga upp en outfit också och fixa ett tidsinställt inlägg så kika in lite senare!

15:e bilden En person som du vill vara med


Amanda vill jag träffa nu! Men på fredag blir det av! Bilden är stulen från fejjan...

Dagens klädsel



Topp- H&M Linne (under)- ?? Jeans- Gina Tricot Ringar- Indiska,Glitter och H&M och röda låga Converse
Detta är alltså vad jag har haft på mig idag på den första dagen i skolan som förövrigt gick bra! Kul att träffa alla. Dagen börjades med spanska och efter det skulle vi se på någon Friends teater. Det är väl bra att Friends finns och så, men den där pjäsen var bara märklig... Någon annan som såg den? Vad tyckte ni? Just nu sitter jag och lyssnar på musik på Spottan och skriver lite läx grejer. Ska snart...fortsätta med det förmodligen! Hahah, KRAM!


Fresh...


Bild från lovet, sova över hos Simona!
Då var man nyduschad och alldeles fräsch igen. Känns skönt! Men vad som inte känns lika skönt är att lovet är typ slut nu. Det känns som att det nyss började med en masa häng med kompisar, sova över och shoppingturer...Tråk, men det ska i alla fall bli kul att träffa alla goa människor i klassen! Det är det positiva med det här. Vad som står härnäst på schemat är nog att locka håret lite tjusigt inför morgondagen och sen blir det nog sängen och en bok att somna till. Så godnatt på er!

Det bidde visst lite nytt!


Ja, det som ni just kollat på ovan är mina nyaste inköp för idag och jag måste säga att jag är mycket nöjd! När vi kom in till Farsta så började vi med att kolla på H&M eftersom vi hade kuponger där, så där köpte jag kvajen och den söta spetstoppen, sen kollade vi runt på lite andra butiker och kikade in på Indiska där jag köpte den här snygga ringen! Jag var också ute efter några sorts byxor som inte är jeans, för det är nästan det enda som jag klär mig i...Lite tråkigt, men inte hittades det några byxor heller. Jag får leta vidare! Det blev också lite mumsig sushi innan vi åkte hem igen. En toppen bra söndag!

14:e bilden En bild som påminner dig om gamla tider


Haha! Jaaa... Gud vad liten!

Byt kanal för i H***ETE!


Var det någon annan än jag som såg på Melodifestivalen igår? Var det någon annan än jag som tyckte att det var skandal!!!? Herregud, jag bytte seriöst kanal. Så jag såg inte vem som vann...Men det är jag nästan glad över, så jag inte behövt slå sönder något. Hahaha, jag tar det här på stort allvar! Eller...ja. Det var så många låtar som var bra och så gick han den där Apan, eller The Moniker eller vad han nu hette vidare istället för Linda Pritchard liksom! Det hjälpte inte att man röstade heller, näe! Aja, snart bär det av till Farsta med mammsen, vi kanske ses där! Kram!

Spring för livet


Hahahaha! Så B! Sämsta collaget i världen. Måste skaffa PS...
Just nu så sitter jag här vid datorn och gör i stort sett ingenting. Eller jo, jag lyssnar på musik och försöker att skriva ihop någon sorts shopping-lista inför våren och sommaren. Jag har fått en ny favorit låt som jag bara spelar och spelar och spelar. Ja nu de senaste 20 minuterna... En från melodifestivalen, haha! Sara Varga- Spring för livet. Den är så himla fin, ta och lyssna på den ni! Snart så ska jag ta och fördriva tiden genom att ta ett bad, sen kanske jag går ner till matbutiken och köper ELLE så man får ytterligare inspiration! Hoppas ni har ett bra lov, KRAM!

Totalt förträngt


För ett par veckor sen så köpte jag en ny randig långklänning på Bik boks REA! Men jag har helt glömt bort att visa den här, men här har ni den iaf och en liten bit av mitt...välstädade rum! Och om jag inte har fel, en halv katt...

13:e bilden Du och någon klasskompis


Jag har ganska dåligt med sånna bilder... Men här har vi iaf jag och tre andra klasskompisar, i en hiss!

Hello kittens!


Idag fick vi fyra stycken små jätte söta kattungar! Samtidigt som den sista kattungen från förra kullen flyttade... Sorg och glädje i samma kategori. Men han har i alla fall fått ett riktigt bra hem, hemma hos ett super trevligt par. Vi vet inte riktigt könet på de små liven än, men vi hoppas på variation! Bilden ovan är en av de mindre äckliga som togs, men de är ju så vackra!!

Something new,something old.




Igår var jag ju som sagt och shoppade och då fick jag med mig en hel del bra grejer som kommer blir perfekta till våren och sommaren. Den vita toppen var lite trasig i armarna så farmor hjälpte mig att sy fast dem, den kommer från Beyond Retro. Den andra toppen har jag köpt på H&M, clutchen är från Monki och de übersnygga jeansshortsen har jag köpt från Bik bok, precis som mitt andra par. Fast dem har har en liten annan blå färg och är höga i midjan. Super snyggt! Vad tycker ni? Har jag gjort bra köp?

12:e bilden En bild på din vardag


Min vardag ser rätt så olika ut, men man kanske kan säga att mina vänner är en stor del av den!

Nakenchock!


Igår så var jag inne i stan med några andra flickebarn för att gå runt och kolla lite i butiker, lite för många människor enligt mig men det gick så bra så! Jag hittade några saker som jag ska ta och visa er. När vi var klara för dagen så åkte vi hem igen och då var det bara att packa ihop lite prylar och slänga i sig en liten middag för att sedan komma hem till Lillo där också Simona väntade för en tjejkväll. Mys,mys och en hel del slagsmål.... Det går vilt till ibland...
   Resten av dagen som gått har jag vandrat runt i gårdagens kläder och inget smink hemma hos farmor och farfar, även snackat med farbror David som också kom förbi. Sen stannade jag på middag och en liten glass till efterrätt.
Riktigt bra alltsammans, nu måste resten av lovet bli lika bra också! KRAM!

RSS 2.0