10:e bilden En person du kan berätta allt för


Jag har många vänner som jag kan säga det mesta till. Saker man kan säga som man inte vill säga till mamma och pappa, men jag måste nog ändå säga att den jag kan säga mest till är mamma.

Slängde på mig något fint


Nu är jag trött på att sitta i soffan eller ligga i sängen och göra ingenting, så jag slängde på mig lite bättre grejer än en t-shirt och mjukis byxor för snart kommer mamma hem och då bär det av bort mot Farsta centrum. Inte för mycket shoppande bara, måste spara lite tills på måndag! Det blev en body som jag köpt på Bik bok, en kofta från Lindex, jeans från Gina tricot och det flätade skärpet kommer från H&M. Hoppas att alla får ett bra lov nu! KRAM

10:e bilden Någon du tycker är väldigt snäll


Det finns många som jag tycker är snälla, men Sabina är helt klart en av dem. Titta bara vad snäll hon ser ut!

Sånt som piggar upp i mörkret

Hur underbart är det inte att när man sitter och är som sjukast så ringer man vännerna som undrar om jag vill hänga med in på lite shopping i stan på måndag. Självklart! Så nu är min måndag planerad till max, efteråt så blir det sova över med bästis Linnéa. Så nu ska jag dra fram en liten bok och börja klippa och klistra lite inspiration inför våren så jag vet vad jag ska köpa på måndag. Jag hatar att inte veta! Hoppas alla får en bra torsdag, KRAM!


9:e bilden Någon i din släkt

Moster Kicki


GE.MIG!


Från Monki 100 kr. Kärlek. Detta ska jag ha!

Jag är sjuk ffs!!

Nu är jag trött på att vara sjuk. Halsont och snuvig näsa är bajs helt enkelt. Jag fick en kommentar om varför jag inte uppdaterat på länge och det är för att JAG ÄR SJUK!! Igår blev det en liten tripp förbi hos vårdcentralen där vi skulle kolla hur det låg till med mig, om det var någon sorts influensa... Det visade sig bara vara ett litet virus som tur var! Om man nu kan kalla det för tur?? Ja, det kunde ju ha varit värre!
  Mina sjuka dagar har bestått av att äta underbart goda nudlar med curry, sova och kolla kläder på lite olika hemsidor. Shoppingsuget är MAJOR just nu!! Dessutom så har jag haft lite "hårterapi"...Håll i kräkreflexerna nu för jag har inte duschat och tvättat håret sen i torsdags. Men så får det vara när man är sjuk!

8:e bilden En person som du saknar


Gills en katt som en person? Du försvann alldeles för tidigt...

SJUUUUKt


Ungefär såhär het hänner jag mig idag. 38,3 graders feber, huvudvärk, magont och feta slemklumpar i halsen. Äcklighetsfaktorn är hög på det. Dagen har hittills bestått av att sova, äta och gå på toa. Snart blir det film med mammsen och pappsen. Kanske lite Disney eller Astrid Lindgren...Vi får se! Hoppas att alla ni andra mår bättre än jag och har en bra söndag!! KRAMAR!

7:e bilden En bild som du aldrig lagt upp


Det finns många jag aldrig har lagt upp, men denna är väl okej. Varken hemsk eller speciellt vacker.

See through plastic bag


Det här kanske kommer att låta lite konstigt så håll i dig, men i vår så vill jag skippa handväskan, axelbandsväskan och clutchen och skaffa mig en genomsknlig plastpåse att springa omkring med mina prylar i. Det är ju extremt häftigt faktiskt! Men ganska svårt att få tag på. Hmmm. Någon som vet en butik som säljer sånna plastpåsar, skriv gärna det för jag har ingen aning. Helst en helt utan text, fast det gör inte så mycket om den har text heller! KRAM!

6:e bilden En bild på dig och en vän som du inte varit med på länge


Jag och Sofia har inte setts på ett bra tag nu

Ge mig sommar!

Nu kan nog de flesta hålla med mig om att vi är lite trötta på vintern och vill ha sommar. Idag när jag var ute och gick  så kikade solen fram och man blir enormt glad och får värsta energi kicken av solskenet! Mer sådant tack. NU! Men nu när det är fredag ska jag bara chilla galet och kanske baka mig en kladdkaka. Mums! Kanske lägger upp en outfit också :) Pussar!

Alla hjärtans dags firande!




Detta bestod kvällen av igår. Vi möttes först upp hemma hos Simona för att sedan springa mot stationen för att hinna med ett tåg som skulle ta oss in till stan där vi tänkt att vi skulle äta lite gott. När vi kommer in till stan så möter vi upp med två tjejer till och vips så var vi nio stycken! Inte illa pinkat, ju fler desto bättre säger man ju!
  När alla var samlade så styrde vi kosan mot Pizza hut som vi bestämt oss för att äta på men eftersom vi var hela nio personer så fick vi vänta ett litet tag innan vi fick plats inne på restaurangen. När vi väl kom in så var vi jääävligt hungriga. Hahah och pizzorna försvann i några tuggor.
  Efteråt så åkte vi hem till Simona igen och la ansiktsmasker,bastade och duschade. Riktigt mysigt och extremt roligt. Framåt kvällen slog vi på en rulle om cheerleaders. Men den var mest snuskig... Så bort med den och in med tjejsnack istället. Snacket varade inte länge, för efter ett litet tag så snarkade alla som riktiga karlar och sov så sött. En perfekt Alla hjärtansdag! KRAM!

Dagens djungellika utstyrsel


Jag langar en het pose på bilden ovan! Men jag försökte bara visa mitt halsband lite... Men det syns ju i alla fall nu. Så detta är alltså vad dagens har bestått av. Leopard linne från Lindex och koftan är gammal men också hittad på Lindex,  jeansen är från JC och det feta halsbandet har jag köpt på Glitter. Vad tycks?

5:e bilden En gammal bild på dig själv


Valentine's day


Imorgon är det alla hjärtans dag, som de flesta vet men jag säger det ändå. Många kanske spenderar dagen med sin älskade, vad vet jag. Vissa kanske ger presenter för att visa uppskattning, andra kanske bara är ensamma. Jag ska i alla fall spendera morgondagen med vänner. Det var ett tag sen man träffade många uttav de härliga tjejorna Vi ska åka in till stan och käka oss mätta på Taco bar, om vädret inte säger annorlunda. Men jag hoppas att gamla gubben Gud kan vara lite schysst på kärlekens dag. Sen så drar vi hem och gör både tjej och grabbsaker. Skojigt värre, sen blir det nog en Sleeeeeep oveeeeer (på överdrivet engelska) eftersom det är fucking Studiedag på tisdag. Hoppas jag. Om folk inte ljuger för mig. Mmmmm. Det är min alla hjärtansdag det. Hur spenderar ni eran. Tell me!

Lite nytt sådär



Detta plus en dunder mysig munkjacka från Cubus har jag köpt denna vecka. Ett par ljusblåa jeansshorts!!!!! Som jag velat ha HEEEEEELA sommaren!!! Så nu är jag säkrad inför våren. 249 kr från Bikbok och ringen kommer likaså från Bikbok och kostade 49 kr och visst är det snygg!? Jag är grymt nöjd med den! Nu vill jag bara ha ett par ljusblåa Levis jeansshorts också, dem är så jävla snygga eftersom de sitter lite högt i midjan. Så snart ger jag mig ut på jakt efter sånna! Vad tycker ni om mina nya inköp??  KRAMAR!

Sauzy red


Här får ni en liten bättre kik på mitt nya nagellack. Köpt är det på Vero Moda för ynka 30 spänn. Det fanns i många olika härliga färger, men jag fastnade för denna färg. Jag målade på det igår men det har redan slits bort lite grann, för det är jag expert på att få det att flagna... Men det sitter för övrigt väldigt bra och ja det är bra!

Sometimes i just go casual


Linne- Monki Jeans- Monki
Anlednigen till min schyssta pose är att jag vill visa upp mitt nya mumsigt röda nagellack som jag köpte... Ja, när var det? Just ja, jag köpte det i fredags! Skönt att bara glida runt lite casual sådär. Nice. Nu ska jag skriva ett par inlägg till och sen svulla lite efterblivet lördagsgodis! Mumma

Pink volang


Detta söta lilla linne kommer från H&M och det vill jag vääääldigt gärna lägga vantarna på! Väldigt sött och går att matcha till väldigt mycket. 99 kr tror jag nog att det kostar. En överkomlig summa, plus att den finns i fler färger. Toppen! Eller borde jag säga linnet....

Doing one thing when you should do another thing



Jag och Simona leker modeller ist för att spela teater... Vad kan jag säga? Det är ju helt otroligt kul och de har ju så ofantligt bra ljus där på Á la carte teatern. Tummen upp! Nästa vecka blir det väl ännu mer modell foton. Skoj skoj!

4:e bilden En bild på en konstig tid i ditt liv


Man kanske kan säga att det här var en konstig tid i mitt liv. För jag visste inte hur jag ville vara eller se ut. Jag visste inte om jag skulle låta luggen växa eller ha kort. En konstig tid kanske inte är exakt rätt fras, men men. Det var någon gång i början av 2010.


Eländiga små läsare!


Jag har sett att statusen har gått upp något. Jag har ett par fler besökare om dagen i alla fall! Men något som skulle gör mig glad är om ni lämnar en liten kommentar innan ni går vidare och om ni själva har en blogg så kan ni skriva in den här så kommenterar jag tillbaks! Det är väl en bra deal!?
  Idag så har dagen bestått av att åka och titta på lite kattungar, spela mitt nya spel på Iphonen och få lite besök av några som ville kika lite på våra kattungar. Trevlans! Vi bjöd på drömtårta som jag bakade med farmor igår och den uppskattades. Det är ju så sjuukt gott! Next up så blir det lite familje-underhållning i form av Melodifestivalen. Det är ju tradition att titta på det, så vi kör i år med! Kram!!

3:e bilden En bild på någon i din familj


Jag och pappa. Jag behöver inte säga något mer.

Next up, let´s dance!


Då var det fredag igen då. Så jävla skönt måste man ju få lägga till! Nu ska det chillas galet med tjockis godis och en Chic tidning. Det blir även lite pill på Iphone och kikande på Let´s Dance. Jag gör allt på en gång, man får ju passa på. För morgondagen så har jag skapat lite egna planer om att dra med mig mamma in till stan och kika om det finns några rester kvar från Klingans kollektion på H&M. Förmodligen inte och om det finns så köper jag nog inte heller. Jag ska nämligen vara duktig och spara pengar. Vi får se hur det går med det... Nu får ni ha en toppen fredagskväll! KRAMAR!


In my head i picture clothes...



Lite slarvigt ritade bilder på min kollektion som jag håller på med i skolan. Jag hoppas att det blir bra. Jag måste nog göra kanske fem plagg till men sen är det nog klart att börja göra lite noggrannare ritningar av detta. Det tema som jag försökt att rikta in mig lite på är den mer bohemiska stilen. Så, vad tycks?

Det nya halsbandet!


Bild på både mitt och Simonas nya lite mer chunky halsband. Jag gillar båda två skarpt! Finns att köpa på Glitter och MQ för 169;- och 149;-.

McDonalds reklam


Min egen tolkning av en McDanalds reklam. Mums! Btw, för alla er som inte vet det. Facebook gruppen har fungerat! De böjda sugrören är tillbaks på McDonalds! Flämt! It´s true, kolla själva...

My model outfit


Topp- H&M Jeans- Gina Tricot Halsband- Glitter (nytt!) + ett flätat skärp och hallonröda converse.
Hetaste minen. Hetaste munsåret. Men ta och fokusera endast på kläderna ni! KRAM!

2:a bilden En bild på dig själv


RSS 2.0