5 saker just nu.

1.
Okej, det är väl bara jag som inbillar mig nu. Me ja, typ alla som är runtomkring mig/som jag umgås med FÅR/HAR POJKVÄNNER!!! What's up with that? Och jag är helt solo liksom... Den gud glömde :'( Okej, jag ska inte whina men still!!
2.
Dessutom så ska alla ha så snygga tänder! Antingen får ni tandställning eller så tar ni bort dem och får ett strålande vitt leende som ba skriker "Dina tänder är fula" rätt i mitt ansikte... Var t.ex. nyss hos tandläkaren, men jag har inte tillräckligt med bettfel för att få en tandställning, buhuuuu.
3.
Exakt ALLA (inklusive mig själv) har bestämt sig för att 2013 är året då jag ska bli "fit/vältränad/beachredo" osv. Man ser fitspo-konton överallt på hela Instagram. Inspirerande?, JA. För mycket?, väldigt mycket JA!!
4.
Jag är så sjuuuukt trött på vintern!! Jag provar vårkläder, vårskor och kollar efter ny vårjacka i stort sett varje dag. Så mycket längtan som finns i mig, tror inte att jag är den enda heller. Kan knappt vänta tills man ser de första små knopparna i dikena och de första knopparna på träden!!!
5.
Jag är i desperat behov av ett jobb! Det finns så mycket jag vill ha och göra nu och i sommar och eftersom att studiebidraget tar uppbehåll under sommarlovetså MÅSTE jag göra nåt åt det själv! Jag försöker att lämna in CV'n på lite olika ställen i hopp om att de ska bli intresserade och höra av sig till stackars lilla mig. I NEED MONEEEEEEY...
 
Och tillsist en bild på skandalen om Findus som är aktuellt just nu. Denna bilden är ren kärlek, i skrattform<333333

RSS 2.0