One day I will look back and say, Damn! That was a good night!

Gårkvällen var...ja, en av de bästa sommarkvällarna hittills! Vid  6-tiden så träffades vi vid Deli Italia i Snättringe för att köpa med oss pizza till Långsjön. Väl där nere så snackade vi och hade det bra och jag och Simona tog oss ett snabbt dopp. Vi frågade några vuxna som var där och..festade, om vi kunde låna deras boll för att köra lite volleyboll. Senare så spelade vi med några killar som vi sen snackade med ett tag innan vi gick hem. Tack Amanda, Linnéa, Simona, Jasmine och Izabella för en super kväll som verkligen måste göras om!












Dagens frukost

Det här är ett väldigt otroligt ointressant inlägg, men jag gör det ändå! Imorse så blandade mamma och jag ihop en smet och gjorde Amerikanska pannkakor. Det var gott, inte så märkvärdigt för det smakade mest luft..?? Men det var kul att testa! Fast nästa gång ska jag ha banan på också. MEN VI HADE INGEN BANAN HEMMA IDAG!!??! Så det blev sylt.


STARSTRUKK.



Igår när vi var påväg hem ifrån en härlig dag inne på söder så träffade vi på Elsa Billgren! Jag kunde inte bara låta henne gå förbi så jag frågade om jag fick ta en bild med henne och det fick jag!!!!1!!!11!!1 Det fick också Simona och Jasmine som jag av en slump stötte på inne på H&M, kuligt värre!


Something new.

Här ser ni mina nyfunna saker till garderoben som jag både hittat på rean och till vanliga inte allt för dyra priser. Bra till både sensommaren och hösten. Nu har jag bara några saker kvar som jag vill införskaffa till hösten och sen är det klart. Eller ja, det finns väl alltid fler saker som man vill ha till sist...Men pengarna räcker inte till allt man vill ha.










Minimalism

Här är mina kläder för dagen. Jag kör oftast på en rätt så minimalistisk stil, men den funkar för mig! Skjortan har jag lånat av Simona men den kommer från H&M, shortsen är Levi's, väskan är gammal från JC, converse och några ringar till det. Snart drar jag iväg, vi höres!






When you get what you want but not what you need.

Åh soliga underbara dagar! Tack för att ni finns! Igår så var jag med Amanda på Långsjön hela dagen och fick massor med fin färg på hela kroppen vilket gillas gånger hundra!! Om vädret är fint imorgon så tänkte mamma och jag ta en tur till Årsta havsbad och sola och bada hela dagen! Men det är imorgon, idag så ska jag iväg och shoppa med moster i stan och senare på kvällen se Bridesmaids med mammsi! Den har fått bra kritik ifrån olika tidningar så det ska bli kul att se den! Hoppas att ni har en bra helg mitt i sommarlovet..Haha.


JAG DOG NÄR JAG LÄSTE DENNA.


En hel fucking bad dag!

Idag har varit en jävligt mysig dag med både bad och lite sol då och då. Så fort solen kikade fram bakom molnen så la vi oss på rygg och skrev PRESSAAAAA! Haha...Jag hoppas på lite färg åtminstånde. Vi hann även med att spana på killar...Håhåhåhå..Nejmen, seriöst nu. Ikväll så blir det förhoppningsvis ett kvällsdopp med samma brudar och imorgon häng på Långisen med Amandvard om inte hon får andra planer... Vi får den se! Ni får ha det bra, kramar.

I-phone bilder från denna dag fick det bli!


Äntligen sol!

Nu har vi äntligen fått lite sol till våran värme här i Stockholm! Det ska "firas" med att åka till stranden med Amanda, Simona och Jasmine! Det känns riktigt jävla bra. Nu ska jag sola och bli lite brunare också! Hoppas att ni tar vara på denna soliga dag. Ha det bra.


WHAT UP!


Natrually.

Nu blev jag helt insnöad på det där med att redigera bilder, haha. Har redigerat ett par en stund nu och testat olika inställningar och det är sjukt kul hur bra det blir. Jag har ju inte PS eller så, jag har bara ett program som man får inbyggt i Windows Live Photo Gallery, fast det är riktigt bra det i alla fall! Så nu ska ni få se några bilder som jag redigerade, enjoy.






Har tänkt på det länge, verkligen tänkt.

En gammal bild från 2009 som är tagen med en liten 7 megapixel kamera...Haha. Jag redigerade lite grann. Resultatet blev riktigt coolt, om jag får säga det själv! Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och ska snart äta. Om maten är klar någon gång...Sen blir det ju KVÄLLSDOPP! Ha det bra.


En solig dag.

Jag tänkte lägga upp några bilder från gårdagen hos min moster då vi firade min älskade kusin som fyllde åtta år. Dessutom så hade vi tur med vädret igår för det var soligt och fint och perfekt för barnkalas. Det togs inte så många bilder, men här är några.


Glad tjej öppnar paket!

Okej, inte så många bilder då, men trevligt var det!


Daaamn,that's hot!

Fan vad du är snygg Simona! Du behöver inte ens anstränga dig, älskar dig massor. Du är perfekt som du är, det är du verkligen!


Simple and plain.





Dagens blev såhär, eftersom kläderna inte var så värst spännande så tänkte jag att jag slänger på mig ett par träklackar för att lyxa till det lite! Eller lyxa till det, ja..Nåt sånt i alla fall!
Linnet är ett från Monki som jag klippt av, svarta jeans, skinnis från Bikbok, väska från Oasis, glajjor från Indiska och klackar från H&M.


Lite dåligt med bloggning nu va..?

Uppdateringen på bloggfronten har varit lite låg nu, ren lathet helt enkelt! Igår sov jag över hos Simona efter att vi tagit ett kvällsdopp, vi gjorde en supercool video på Simonas mobil som ni MÅSTE se! Den finns på hennes logg för er som är vänner med henne. För övrigt så har jag idag handlat lite nödvändigheter som "Makeup remover", en ny deo och ett sprillans nytt Iphone skal! Mitt gamla gick ju sönder... Jag kan visa en bild på det sen! Ikväll blir det återigen ett kvällsdopp med Simona och dessutom Jasmine, kuligt värre! Ha det bra.


Gröna lund

Just nu sitter jag i soffan hos min moster och diskuterar vad som är roligast att åka på Grönan med kusinerna. Lite svårt för dem att veta eftersom att de inte är långa nog att åka allt, haha... Vi har pratat om att åka dit allihopa tillsammans någon gång för att åka lite saker och ha det mysigt! Det tycker jag låter riktigt bra i alla fall! Så typ om någon vecka eller två, inget är bestämt! Ikväll så har jag lust att ta ett kvällsdopp. SIMONA, OM DU LÄSER DET HÄR, VILL DU HÄNGA MED ??

Catwalk.

Katten var med och posade på andra bilden där..Haha! Eller så undrade hon bara vad jag höll på med.. Detta är i alla fall vad jag ska ha på mig idag på "Barnkalaset". Ett par Levi's shorts, en Second Hand topp, jacka från Lindex converse och en ring. Jag har inte så mycket tid för vi ska åka NU! Ha det bra, kram.




Lite bilder från dagen som gått.

Här har nu lite bilder från min dag med släkten som har varit jätte mysig! Efter att vi varit hemma hos morfar ett tag så drog vi iväg till Nacka Forum för att handla lite presenter till min kusin som fyller år imorgon! Jag fick även med lite saker till mig själv som jag visar imorgon. Kvällen då ? Jo mamma och jag tittade på en film och då ringde det och det var Simona som hade det trist och tråkigt hemma och som dessutom var en aning rädd över att vara ensam... Så jag frågade om hon ville komma hit och det ville hon så nu ska vi strax krypa ner i sängen. Hoppas att ni har det bra!


Kusin Matilda

Kusin Linnea

Jag och min kusin Agnes!

Jag och kusin Alfred, haha...


Dagens klädsel.

Eller rättare sagt gårdagens klädsel eftersom att det nu har slagit om till söndag. Men ni förstår vad jag menar, förhoppningsvis... Det är en topp från H&M, shorts från Lindex och klackar från H&M

 


Iväg till Morfar!

Snart drar vi iväg till Morfar min som fyller 69 år för att fira honom och fika lite. Dessutom så får man ju träffa trevliga släkten och prata lite med kusinen! Det blir jätte bra så uppdaterar jag när jag kommer hem igen, då har mamma och jag planerat in myskväll med film och någon god hämtmat! Hoppas ni får en jätte bra lördag!!


Drog på mig lite kläder!

Ett avklippt linne och Levi's shorts. Bara sådär.


Jag tänkte inte på att det faktiskt är fredag idag!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Changes.

 
2008                                                                        2011

Lite förändring va ? Två stycken gamla mobilbilder, eller ja den ena är gammal. Ser jag annorlunda ut eller är jag mig lik ? Haha, det är så himla kul att se förändringar såhär. Bara ifrån tidigare i år så ser jag ut på ett annat sätt. Det blir kul att kolla tillbaks på den andra bilden år 2014 sen...


Trög, trögare, trögaste dagen!

INGEN HAR DET TRÅKIGARE ÄN JAG! Kan inte mina vänner komma hem nu..? Måste ni vara iväg och göra saker och lämna mig ensam hemma ?? I helgen har jag i alla fall lite roligare saker att sysselsätta mig med. Morfar fyller år imorgon och på söndag är det kusinens tur att bli ett år äldre! Så det blir släktmys i helgen! Det är vad jag kallar en stor fet tummen upp!


Nyss tagen bild på en nyduschad och osminkad tjej. Alltså jag.


Fototävling hos en av mina favoritbloggar!

Jag tänkte ta och delta i en fototävling som en av mina favoritbloggerskor arrangerar! Det går ut på att man ska skicka in en riktigt somrig bild som man tagit och redigerat själv, så det kör jag på! Dessvärre kunde jag inte välja bara en...Utan jag valde två stycken bilder istället! Så om jag går vidare så kommer man att kunna rösta på vilket bidrag som ska vinna och då skulle jag bli super glad om ni kikade in på http://lillalie.webblogg.se/ och röstade på mig!




God morgon.

Godmorgon allihopa! Idag är ännu en dag av att göra ingenting, rätt så skönt faktiskt...Jag tänkte försöka få lite saker gjorda, som t.ex. att beställa hem lite bilder till mitt fotoalbum som jag tänkt tillverka om jag nu kan få tummen ur arselet. Albumet ska vara fyllt med massor utav super härliga sommarbilder och annat smått och gott som kan vara roligt att kika tillbaks på i kalla vintertider eller i vuxen ålder! Just nu så kollar jag runt på bloggar och är allmänt lat. Snart blir det uppfräschning i él dusch!

'
Denna somriga bild kanske jag drar med in i albumet, vem vet...


DEN HÄR BOKEN VILL JAG HA!


 
Behöver jag ens säga HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !?!?!11??


Kladcake master!

HAHA, överskriften... Nejmen jag har nyss bakat en kladdis som vart väldigt god! Jag har bakat den så mycket så jag nästan kan receptet utantill nu! Jag tänkte ta och dela med mig utav receptet som jag använder som är superlätt och som bara går på 10 min!

2 ägg
3 dl socker
1 och en halv dl vetemjöl
100 gram smält smör
Ca. 2 tsk vaniljsocker
5 msk kakao
En nypa salt

1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Smör och ströa en form
3. Smält smöret
4. Blanda ihop alla ingredienser och häll i formen
5. In i ugnen i ca. 20 min beroende på hur mjuk man vill att den ska bli.


Något sånt här hade jag på mig på Grönan igår!

Jag hann aldrig lägga upp min outfit från igår eftersom att jag glömde min kamera hos Simona och kom hem så sent och bla, bla blaa! Så detta inklusive lite berlockarmband och fjäderarmband och vita Conversen hade jag på Gröna Lund som jag var på men Lillo, Simona och Elvira. Fy fan vad kul vi hade! Som vanligt.




MINA NYA URLÄCKRA TRÄKLACKAR.

Idag kom mina nya skor som jag beställt från H&M för bara 99 spänn! Jag är lite smått kär just nu måste jag ju bara få säga. Åh, det är så sköna och fina och MMMMMMMMMMMMM. Nejmen, Me like! Vad tycker ni ? Bra köp eller dåligt ?


Kvällens kläder.







Min klädsel för kvällen som var på restaurangen. Klänningen har jag köpt på Gran Canaria, skorna är från Vagabond, väskan från Beyond Retro och lite ringar och Tomas Sabo armband med en "M" berlock.


Uteservering på Primo.

Här har ni en rejäl bildbomb ifrån våran kväll på Primos uteservering. Vi hade det sjukt mysigt och blev servade av en jätte trevlig servitör som lovade oss att nästa gång vi dyker upp där för att äta så kommer han bjuda oss på en glass! Tjockt bra är vad det är! Vi gav en lagom generös dricks också. Jag och Simona delade på en pizza och en cola till det sen en glass med banan och chokladsås till efterrätt. Just nu så sitter vi här och garvar framför fejjan och ska snart kila ut till tältet. EN STOR BAMSE HÄLSNING TILL AMANDA OCH SABINA SOM VI SAKNAR SUPER MYCKET!
















HAHAHA! FRÅGA MIG INTE VAD VI GJORDE IGÅR...

Igår så spenderades en del av kvällen med att..hhaha, klä på mina gamla Barbie's! HAHA! Jag dör. Det roliga var att det var kul. Hah. Jag tog lite fina bilder med Instagram också och det gjorde saken ännu bättre!

 


Chillin at home.

Hej, hej, hej, hej och hej! Jag har dragit fram den lata personen inuti mig och inte uppdaterat alls de senaste dagarna! Under tiden då uppdateringen låg nere så har jag hunnit med att vara på kattutställning med mammsen, dragit till Grönan med Ida och kört ett kvällsrace! Sen igår så träffades jag, Simona och Amanda och hyrde lite film och hade det bra hos mig. Just nu så sitter jag och laddar inför en mysig kväll på Primo Ciao Ciao's uteservering med tre av mina favorit brudar. Vi gick ner dit tidigare idag och typ "förbokade" ett bord ute, så nu hoppas vi att vädret blir kanon! Så det blir nog lite bilder att bjuda på då. Ha det braa!


Today I did not feel like doing anything..

Idag har varit en för jävla tråkig dag, om man nu får uttrycka sig så ? Jag har inte haft lust att göra någonting men ändå vill jag inte bara sitta och göra ingenting. Vid ungefär halv tre så drog mamma och jag ner till Centrum och åt lite lunch, sen åkte vi hem igen och badade katt och sen har jag gjort middag och lite efterrätt och sånt. Men imorgon så blir det annat för då ska vi upp tidigt och iväg på kattutställning så jag tar och uppdaterar lite på morgonen och sen från mobilen! Ha det bra.

 


Jeffery Campbell

JAG PROVADE DE HÄR JEFFERY CAMPBELL SKORNA IDAG! DE ÄR SÅÅÅ SNYGGAAAAAAAA!


Kändisträff!

Idag träffade vi på Alicia Vikander från bland annat Kronjuvelerna inne på Monki. Det var Amanda som såg henne och innan jag ens hunnit reagera så hade hon frågat om vi kunde få ta en bild. Så fram med telefonen bidde det och så vips hade man ytterligare ett kändismöte struket från listan!!! Nejmen... Det var riktigt kul och hon var super trevlig och för att inte tala om SNYGG!

 


Lite fina mobilbilder ifrån dagen.


Asså Instagram är fan den bästa appen någonsin! Man kan ta så sjukt fina bilder! Så vi har tagit en hel del under dagen kan man ju säga. Bland annat när jag provade några sjukt snygga Jeffery Campell skor och när några musikanter spelade utanför Weekday och dessutom kvälls glarren på Donken. Om nu skulle ha I-phone och Instagram appen så kan ni gärna lämna en kommentar med ert användarnamn, mitt är martinasn!


HETA, SNYGGA OCH MASSOR MED ANDRA LÄCKRA ORD!

Så...snygga!






KVÄLLS KLÄDER

 

Det här hade jag på mig ikväll! Jag orkade inte ta på mig något "flashigt" men jag ville ändå byta om från det jag hade haft idag i stan, man vill ju inte cykla runt i centrum i klänning för det är vad vi gjort ikväll, ja alltså, cyklat runt i centrum. Nja, köpt en glass också! Amanda & Sibalba hälsar.


Ear Cuffs.

Mina nya Ear Cuffs som jag köpt för riktigt överkomliga priser inne på Glitter. 20 spänn för den lilla och 30 för det stora. På webbshoppar så kostar de väl typ 150 för en liten ?? ALDRIG NÅGONSIN SÄGER JAG DÅ! Nejmen...




Söderhäng

Här bjuder jag på lite härliga bilder ifrån staden idag, vi besökte både lite butiker och fikade inne på Wayne's. Åh juste! Så fick jag ju med mig några små prylar hem, visar dem strax.






Ett par as coola Jeffery Campell!





Längdskillnad ?


Halv transparent.

Här är mina kläder som jag hade på mig inne i stan idag med Simona och Amanda. En klänning från Weekday, skinnjacka från BikBok, väska från Oasis, vita Converse, ett par fjäderörhängen och pilotglajjor med det. Det kommer lite fler bilder ifrån våran dag som vi spenderade på söder, bland annat lite härliga mobilbilder...




Tälting in the dark.

Hej igen allesammans!! Nejmen, hej. Igår så var jag med Simona och Amanda igen och vi gjorde lite olika saker. Amanda var hemma en snabbis och då drog jag och Simona och åt en McDonald's lunch och sen iväg och badade på Sundby. Sen kom Amanda över och vi åt och sen cyklade vi iväg till centrum och köpte lite chips. Efter att ha suttit vid datorn ett tag så kom pappa hem och vi tog ett kvällsdopp! Sen blev det en väldans mysig övernattning i tält, vilket vi VET ska göras om! Nu blir det staden med samma brudar, ha det bra!


Gårdagens kläder.

Här är vad jag hade på mig hos Simona igår, inget märkvärdigt. Mer bekvämt! Mina nya fina svarta Levi's hade jag på mig, dem gillar jag micket. Ja. Sen hade jag en stickad tröja, Converse och skinnisen.





BärplockarNa

Här är bären som Simona och jag plockade i våran tur ut i skogen. Blåbären var det inte så svårt att få tag i, det finns ju överallt! Men hallonen var det lite krångligt med först, men sen hittade vi massor. Så detta ska det göras muffins av ikväll hos Simona!


Så.jävla.nöjd.


De här snyggingarna hittade jag när jag gick in på H&M's hemsida på 75% dessutom! Så det blev bara 99 spänn för de här uuuurrr snygga 10 cm träklackarna. Precis en sån modell som jag alltid velat ha. Så de bör väl komma hem till mig om en vecka eller så, det blir super!


I'm back bitches!



Det blev en väldigt kort paus där, men det visade sig att jag inte behövde så mycket tid som jag trodde för att återhämta mig. Jag har alla mina TOTALT UNDERBARA VÄNNER att tacka för det!! Så nu kommer väl bloggningen igång som vanligt igen! Idag har jag varit på Årsta havsbad igen och ikväll blir det häng med Simona och Amanda. Ha det bra!


BLOGGPAUS

Jag kommer att ta en liten bloggpaus, jag vet inte hur länge men förmodligen tills jag får lust igen. Det har hänt lite saker...Inget allvarligt, men det kommer att ta tid att må helt bra igen. Jag hoppas att ni har förståelse med det och fortsätter att kika in och kolla efter uppdatering! Jag älskar verkligen att blogga, det är kul att kunna dela med sig av lite olika saker då och då! Så snart är jag på banan igen, ha det bra!


Är vi onormala ?

Nu ska Simona sova över här igen. För tredje gången gillt. Vi kommer aldrig mer vilja ses sen. Vi kommer irritera oss på varandra snart och klösa ut varandras ögon, typ.. HAHA. Nejmen, sen får vi ta en liten paus.. Är det såhär det är att vara tillsammans med någon eller ? Att bo tillsammans ? Ja, bra övning i sånna fall! Ha-ha...


Jag ser helt mongo ut här, men är det så man ser ut så måste jag väl leva med det...


Det stora blå

Här är två bilder från våran dag i Årsta Havsbad idag. Vi kom dit vid elva tiden och åkte hem för ungefär en timme sen. Simona och jag badade FYRA gånger totalt!! Det var så varmt och skönt i vattnet och lika varmt i luften. Vi hade både simfötter och en knalligt rosa badring att flyta runt i, vi hoppade även från hopp tornet som fanns där. Hoppas också på meeer bruuun färg nu!!




Nytt i vitt.






Mitt nya fina örhänge.


Det blir så grymt snyggt om man har allt hår i en stor fet snedbena och lite halvlockigt för bästa slarvkänsla och så fjäderörhänget dinglandes i ena örat. ÅÅÅHHH GRYYYMT! Så kommer förmodligen en del utav min nästa outfit se ut.


DET SMAKAR BRA, JA ?

Det ni ser på denna bild är resultatet av en helt enormt god kladdkaka som jag och Simona bakade när hon sov över efter att ha varit och badat. Vi hade spraygrädde till och lite smultron. ÅÅÅÅHH vad det är gott med kladdis...
 


And there's more to come...

Jag har fortfarande ett par nya grejor som jag inte visat här än. Jag har inte tänkt på att fota dem och sen orkar man inte och bla, bla, bla... Två st nya plagg är det  alla fall som jag köpte inne i Stan med Ida i onsdags, tror jag att det var. De kommer att dyka upp imorgon i ett tidinställt inlägg, förhoppningsvis. Haha. Så håll ut!


Lite nya prylar sådär.


Ett par Levi's 501 som ska klippas till shorts och ett par fjäder örhängen, check!


En grekisk gudinna...









Min outfit idag med min nya beiga långkjol som jag köpte när jag och Ida var inne i staden för 50 kr på Gina. Tischan är från Monki, halsbandet från Glitter, skorna från Bianco, väskan från Oasis och glajjorna har jag köpt på Accent. Mästerfotografen är Simona!


Busy all the time

Tiden har bara sprungit förbi hela den här dagen! Imorse så gjorde jag och Simona i ordning oss och sen tog vi oss iväg in emot stan där jag bland annat fyndade lite saker på mitt Beyond Retro presentkort och ett par snygga örhängen inne på H&M! Vi tog en cheese på McDonald's och drog sedan hemmåt igen eftersom att vi var både trötta och varma! Riktigt heta, haha... Sen när vi kommit hem hängde jag med Simona en liten stund innan mamma hämtade mig och vi åkte och köpte sushi. GOTT! Sen blev det kvällsdopp med Simona och pappa! Vattnet är ju så jävligt varmt och skönt nu så man stannar hellre i. Men imorgon ska vi till Årsta hela dagen, men jag fixar lite tidsinställt och så, ha det BRAA!






Bilder från stan idag! Åh det är bara UNDERBART att vara där!!!!


Bad hela dagen!



Här är två härliga bilder från min och Simonas dag i Sundby. Det var så vaaaarmt så vi badade 3 gånger för att kunna svalka oss något. Vi solade även lite för att bättra på brännan, eller i alla fall jag. Inte Simona, hon är så brun så att hon redan brunnit upp... Imorgon drar jag och Simona in till stan för att lulla runt lite mysigt sådär. Det ska bli super kul!


Summer as it should be!

Idag så har jag spenderat hela dagen på Sundby med Simona och solat och badat och bara haft det super bra! Just nu sitter jag hemma hos Simona och vi ska snart äta, jag berättar med om dagen när jag kommer hem. Hoppas att ni har det bäst!

Jag visar snaaaart!


Dagens dårå







Dagens kläder dårååååå. Nejmen, en varm dag tyckte jag förtjänade en sval klädsel. Shortsen är från Lindex, linnet är Ginas, skorna är Converse med små vita spetssockar i och sen hade jag lite ringar och ett armband som jag fick i en tidning.


Summertime in the city

Denna soliga dag har spenderats med Ida inne i staden. Vi började med att kolla lite i butiker i City och jag fick med mig tre toppen fina prylar hem som jag är super nöjd med, även Ida gjorde lite fynd! Sen bestämde vi oss för att fika och då drog vi in till Götgatsbacken och satte oss på Wayne's där vi tog en varsin frappe och jag tog en blåbärsmuffin. Mumsigt värre! Sen kikade vi vidare lite i butiker i jakt på fjäderörhängen, men vi hittade inga som föll oss i smaken. Jag fick ett super fint halsband idag med fjädrar på i en tidning som jag virade kring armen som ett armband och de fjädrarna var jätte fina! Så det ska jag hålla ögonen öppna efter!






JAG KOMMER ABSOLUT!!


ÅÅÅÅHH! I höst är det dags igen för Vintagemässan! Jag var där för första gången i våras med Selma och Simona och fick med mig lite fina saker hem. Det finns ju så himla mycket där så att man vet inte vad man ska köpa. Så i september så drar jag och mamma dit igen och det ska bli såå kul!


Du är gullig den bild


Gulli pulli snutti prutti!!!


Tomorrow..

Morgondagen var planerad som så att jag och Amanda skulle dra oss in emot stan för att kika lite i butiker och fika lite, men hon kunde inte vilket var mega synd! Så då tänkte jag att jag får väl ta och fråga någon annan trevlig person och då skickade jag iväg ett sms till Ida som tackade ja till att följa med in till staden imorgon! Det ska bli super trevligt det! För övrigt så händer ingenting mig just nu. Men jag känner att jag skulle bli glad om det kunde komma någon jefla sol någon gång så att man kan bli lite brun! SKA DET VA SÅ SVÅRT ??

Bild ifrån stan och då var det minsan soligt!


Slarvbilder

 
Jag var lite lat och orkade inte riktigt dra fram kameran så det fick blir lite I-phone bilder på dagens kläder istället! Bion var super bra och nog sken mitt ansikte upp i ett och annat leende under filmens gång. Slutet däremot kunde ha varit lite bättre. Men värd att se! Nu blir det pizza till middag, jag är ganska mätt men JAG FÅR VÄL ÄTA ÄNDÅ! Hoppas att ni har det bra, kram!


Let's do it, let's do it again!

Igår så var jag ju med Amanda igår och vi tältade vilket var en av de roligaste saker jag gjort på länge! Att det kan vara så kul att tälta i trädgården ?? Vi snackade, åt godis, tog kort med mobilerna och skrämde upp oss i mörkret. Det ska göras om har vi bestämt. Idag har jag utnyttjat denna "tråkigt väder" dag genom att städa mitt rum, så nu är det rent och fint igen. Det känner jag mig nöjd med. Lite senare så ska jag klä på mig lite och dra iväg på bio med mammsen. Förmodligen blir det Something Borowed, jag har 4 st biobiljetter att utnyttja så då är det väl bara att köra! Bio varje dag! Nästan...


Noll inspiration

Dagens som jag satte ihop med noll inspiration i huvudet.. FAST NU HAR JAG BYXOR ISTÄLLET! Ja. Det är ett linne från Monki, Levi's shorts, Jofama skinnjacka, Thomas Sabo armband, lite ringar och så hade jag vita Converse.








Can't find the time.

Tiden bara sprang iväg imorse så jag hann inte göra några inlägg. Jag klev upp och gjorde i ordning mig och lite annat fix och trix och sen bar det av till bion med Amanda och Sabina. Det blev filmen Kronjuvelerna som faktiskt var super bra! Inte den lyckligaste filmen jag sett, men riktigt bra. På reklamen innan själva filmen började så var det lite film tips på Svenska filmer så nu vill vi också se Kyss mig och Jag saknar dig. Det blir den bra! Nu ska jag äta och sen kommer Amanda och så ska vi förhoppningsvis TÄLTA! Ha en bra kväll.


Rom pom pom

Tänkte bara tipsa om en super bra app sådär på kvällskvisten för er som har I-phone eller I-pod som heter Instagram! De flesta kanske känner till den men vissa kanske inte gör det. Det är som en sorts redigeringsapp för bilder och så lägger man upp dem på sitt eget konto på själva hemsidan. Bilderna blir sådär härligt gammeldags och superfina. Man blir helt beroende av appen tillsist. Lite farligt kanske... MEN NEJ! Den är super.

Denna t.ex, redigerad direkt i I-phone på Instagram.


Hela dagen. Hela natten

Igår så tog jag och Lillo cyklarna och cyklade runt lite i Huddinge och snackade om allt som vi kom att tänka på att ta upp innan vi nu inte kommer att ses på 2 veckor. HUR SKA JAG KLARA MIG ???? Jag har ju alla andra vänner så det ska väl gå någorlunda bra... Imorgon ska jag och Amanda sova över har vi bestämt och då kan det ju hända allt möjligt, för vi tänkte nämligen tälta....








Livet på en bro.


Konfirmation

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på mig kusins konfirmation hela dagen. Det var riktigt mysigt och ceremonin var jätte fin. I present så fick hon Tomas Sabo berlock i form av ett kors (vad passande va ?) och ett armband av min moster. jag hoppas att hon blev nöjd med det! Nu ska jag göra... Ja, ingenting egentligen. Jag kanske slår på någon bra rulle eller tvingar med päronen på bio. Vi får se helt enkelt! Det kommer även lite härliga bilder ifrån gårdagen snart så stay tuned...


Jag var tvungen att prova den!

 

Minns ni när jag skrev om Jones&Jones klänningen som jag och Amanda tycker om. Jag hittade den i en butik idag och var bara tvungen att prova och se om den var lika underbar på som för ögonen. Och det var den, man får ha antingen nipplecovers eller ingenting under eftersom att ryggen är helt bar. Men det blev inget köp. Den kostar ca. 700 och är inte direkt så vardaglig... MEN DEN ÄR SÅ...MMMMMMHHRRRMMM!


Spontainious night!

Nu drar jag iväg på cykeln för att träffa Lillo en super snabbis innan vi inte ses sen på typ 2 veckor. Sad but true. Men det är bra att man bara kan träffas lite snabbt sådär nu när det är sånt underbart och skönt sommarväder ute. Så nu ska jag klä pååå mig och sen cyklar jag. Ha en bra kväll!

 


En massa smultron

Och ännu mer finns det ute i rabatten


Lite nytt att checka av från listan!

Idag har jag shoppat lite saker som jag haft på shoppinglistan ett tag nu och jag är riktigt nöjd. En svart bikini överdel, pilotglajjor och ett bas linne. Redigt bra. Nu har jag hela kvällen för mig själv eftersom att alla mina vänner är borta... BAJS. Jag får se vad jag hittar på. Jag kanske tvingar pappa att köpa sushi...




 


Mina nya shorts


Här har ni mina nya shorts som jag köpte för hundra-lappen på H&M igår. De är riktigt svala och sköna och jag gillar mönstret väldigt mycket. Det blir nog dem här idag med någon sval topp!


Den här bilden får mig att vilja bada!!!!!111!!!1!!!


Den här bilden, plus värmen utanför får mig att vilja ta ett svalkande dopp. Bilden är tagen på Rhodos i April.


Värmebölja

Är det bara jag som har dött av värme i natt ?? Det var så, ursäkta, jävla varmt i min säng så att jag sparkade av mig täcket och sov helt utan det. G-U-D! Men jag lyckades i alla fall sova vilket jag inte trodde. Nu ska jag äta frukost, sminka mig, fixa mig och sånt där innan jag och mamma åker iväg. Vi har fortfarande inte bestämt oss om det bli Skärholmen, Farsta eller någonstan i Stan. Vi får se helt enkelt!


Några härliga bilder bara.


Langar fetaste posen!


Solnedgång.


Ett dopp i det inte så varma men ändå inte kalla havet.


Midsommar blommor


Jag. På en strand, för er som inte såg det.


ÅH VAD SNYGGGG!


Trött.Sliten.Brun.Glad.Allt och lite till!

Nu är jag hemma efter nästan en vecka, måndag till denna dag uppe i Sundsvall längst ut vid kusten. Dagarna har bestått av att springa runt i bikini och en tunn klänningen över det, sola och bada i det kalla havet, hoppa på klippor och gå promenader i kvällsolen. Det är synd att det bara är en gång om året. Men det är värt att längta efter! På hemresan idag så stannade vi för att köpa en liten present och då fick jag även med mig ett par mönstrade shorts ifrån H&M. Fint fiiint! Imorgon blir det shopping med mamma och på söndag kusinens konfirmation! Hela nästa vecka kommer gå till att vara med kompisar. Så jag slänger nog in ett och annat inlägg då! RÄKNA MED UPPDATERING! Ha det bra.


RSS 2.0