Midsommar Bilder


















Hej igen!

 Nu är jag hemma igen efter två super härliga dagar ute på landet. De två bästa dagarna på länge faktiskt. Vi började med att käka midsommar lunch när vi kommit fram runt 10 tiden. Vi åt ungefär vid halv 12 och vid ett så började midsommar firandena och vi åkte flak fram och tillbaka. Det kändes som att ta studenten tyckte både jag och Agnes som man skulle kunna säga är min nya kusin. Eller, ja för mig är hon det! Äntligen en jämngammal kusin att vara med säger jag bara! Vi har gjort en hel del massa galna saker. Vi sprang bland annat genom en hage mitt i natten med Chris Brown dunkandes ur högtalarna! Haha. Sen badade vi vid ungefär 12 mitt i natten sen tog vi en promenad runt ön och snackade och  gungade lite! I nästa inlägg så ska jag lägga upp lite bilder som togs innan kameran laddade ur. Hoppas att ni haft en super midsommar!


JUST JOKING AROUND...

Ja, det förra inlägget om mitt hår... Det var bara ett skämt. Men visst såg det ganska äkta ut ändå. Jag trivdes nästan i det så det kanske bara är att satsa ?


The final cut.

Nu har jag äntligen samlat nog med mod för att klippa av mig håret. Jag bad mamma ta saxen och klippa. Cirka 20 cm har jag låtit falla från min skalle och det känns fortfarande lite ovant men jag är nöjd! GAAAH. Det är så annorlunda. Men vad tycker ni, vart det värre eller funkar det ?  




Lite snygga shorts som jag vill ha NU!

Jeansshorts - BagladyJeansshorts - BossJeansshorts - VintageJeansshorts - TrashedJeansshorts - DumpJeansshorts - Destroy

Allihopa är de från Modekungen och kostar 499, ganska dyra, men så är det ju riktigt snygga också! Jag skulle helst vilja ha de första eller de femte ifall att jag skulle beställa mig ett par. Vilka skulle ni ha tagit ?


Tired as shit.

Idag är jag så jävla trött så ni vet inte! Jag sov så länge så att jag missat halva dagen. Visst kan det ju vara ganska skönt att sova ut MEN INTE TILL HALV TRE! Jaja, vad ska man göra åt det ? Det blir ju inte bättre av att jag har vaknat med halsont som gör ont så in i götapetter. Men nu ska jag gå ifrån datorn och börja packa inför när vi åker tidigt imorgon bitti till Flen. Hoppas att ni får en bättre dag än jag!


BILDER FRÅN DAGEN!

Grönan idag var super härligt som det alltid är. Det blev en hel del åk, fast mest de gamla vanliga som Popexpressen, Katapulten och den nya favvisen Insaine. Jag blev även lite raggad på och bestulen på mina glajjor ett flertal gånger... Jajamensan. Hade känt mig på lite halvdant humör hela förmiddagen men att komma till Grönan brukar oftast lösa det hela till det bättre! Att titta på när Sabina dansade var också väldigt mysigt. Jag och Lillo sa det, tänk vad olika miljöer det är på Grönan ändå. Det är verkligen till för alla! Nu ska jag strax krypa i säng och imorgon ska jag packa hela dagen innan vi åker iväg på fredag!












Soon I'll be heading of to something new...


Nu ska jag snart röra mig ner mot stationen för att ta tåget in mot stan med Lillo och sen åka spårvagnen hela vägen in till Grönan där vi träffar Sabina som ska bugga på dansbanan ikväll. Det ska bli riktigt kul att se. Hoppas att ni får det bra. Kramar!


Nu blir det hemmaträning!



Lite lagom farlig.


Lite shopping blev det allt!



Jag håller på att spara mig till nästa gång då jag ska shoppa med vänner men jag köpte en sak igår. En "Märkestandborste"! Eller ja, jag köpte den på Weekday för en tia för den var lite fin och rolig och dessutom skön att borsta med. Haha...


De här vill jag ha.


It's killing me.

Min uppdatering på senaste har inte varit den bästa. Men jag känner mig lite trött just nu. Eller väldigt trött. Jag har slut på inspiration och vill bara ut till landet och slippa allt ett tag... Så känner jag just nu. Dagen har i alla fall varit riktigt bra, jag var inne på Söder tillsammans med Elin och vi hade det super trevligt när vi kollade i butiker och fikade på Wayne's. Det måste göras igen! Sen drog jag hem till Sabina lite snabbt bara för att snacka om lite grejer och tittade på roliga klipp. Just nu mår jag sådär men man har sina perioder. Jag hoppas att det känns bättre imorgon när jag ska träffa Amanda och jogga.
Imorgon ska jag även försöka få lite bättre uppdatering med lite outfits och annat såndant. Ska bara slänga ihop ett inlägg nu innan jag hoppar i säng.


Dagens i miniform





Här har ni dagens, eller en liten kik på dagens. Topp från H&M, jeans från H&M och jeansjackan från Second Hand. Nu drar jag in till stan och träffar Elin som jag inte gjort på super länge! Ha det bra.


NYTT NYTT NYTT NYTT


Här är min helt nya topp ifrån Indiska. Jag funderar på att ha den på midsommar tillsammans med ett par shorts eftersom att den känns så sommrig och härlig. Nu längtar jag till landet. Vi åker på Torsdag!


Suprise may catch your eyes.


Titta vad jag hittade när jag drog fram ett par jeans som jag inte haft på länge! Det låg en tjuga i fickan. NU ÄR JAG inte RIK! Det brukar hända mig ibland att man tar fram någon väska, jacka eller byxor och där i så hittar man pengar. Det skänker en viss liten glädje i vardagen.


Today's clothes





Här har ni dagens. Jag längtar efter att kunna ha shorts igen men eftersom att det är lite kyligt ute så har jag byxor. Toppen kommer från Beyond Retro, byxorna från SALT, jackan är Jofama By Kenza och skorna är Converse. Hoppas att ni har det bra!


All i can se i red.



Vi har hur mycket smultron som helst ute i våran trädgård så imorgon bittit så blir det smultron med mjölk till frukost! Snart drar jag in till Grönan med Lillo. Håll utkik under dan då min outfit kommer upp i ett tidsinställt inlägg. Ha det bra!


Jag kommer hem igen väldigt mycket...

Många av mina kvälls inlägg brukar alltid ha rubriken "Hemma igen" eller börja med "Nu är jag hemma igen efter att ha..." Men ofta är det så, att man är borta hos vänner och sen kommer hem igen och vill skriva om det. Ikväll så är jag hemma efter att ha varit hos Simona och kollat på film och bläddrat i tidningar. Det blev skräckisen Devil. Den rekomenderas starkt. Fast inte om du vill åka hiss efteråt sen.... Nu ska jag snart lägga mig men först blir det till att kolla runt på kläder på olika hemsidor! Imorgon, Grönan!


Min "Att köpa" lista just nu.

 


Kvällens planer!

Ikväll så blir det ett kvällsdopp i Sundby med några andra tjejer som joinar mig. Jag hoppas på regn eftersom att det är supermysigt att bada i regn. HAHA...Ja. Det är i alla fall vad jag kommer att hitta på ikväll. VAD SKA NI GÖRA ?
ÄNDRADE PLANER. Haha, det blir häng hos Simona istället!


Knäpp katt.


Dagens köp!







Dessa härliga militärgröna byxorna fick jag med mig hem idag från SALT på 50% REA dessutom! Ett riktigt kap, bara 150 spänn och de sitter som en smäck! Min rumpa är ganska ful, men det skiter vi i! Kollade även på lite söta plagg på Indiska som jag funderar på att köpa. 2 st fina toppar, jag kan lägga upp bilder på dem så får vi se vad ni tycker!


Details of today



Här har ni dagens detajler. Måste rusa!


"Det ser ut som död hjärna"



God, ja eftermiddag! Idag klev jag upp ganska sent och mer ska vi inte prata om det... När jag gått upp så gjorde jag frukost till mig själv som bestod av äggröra på macka och ett glas "Skumoboy" som jag kallar det. Jag fick EXTRA stor aptit när mamma sa att det såg mer ut som död hjärna... Mums! Snart ska vi åka iväg en super snabbis till Farsta, så ha det bra ni.


Amanda och jag vill ha denna!

Bilden är snodd från Victoria Törnegrens blogg(http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/). Amanda och jag vill haaaaaa den här klänningen! Så fruktansvärt snygg från Jones&Jones. Det enda felet med den är att den är lite för kort... Men kick ass snygg! Vad tycker ni ?

 


Low update today..


Inget annat än låg uppdatering idag kan man ju lungt säga...Det har varit bilåkande fram och tillbaka till Västerås, matlagande, tittande på film Hos Amanda med Sabina och en hel del skratt på det! Mamma och jag gjorde en jätte god fruktsallad med lite olika spännande frukter i....HEHE. Nejmen, lite jordgubbar, kiwi, banan, äpplen och sånt. Gott! Nu ska jag snart krypa i säng, men först en kopp té. Imorgon blir det uppdatering, promise! Goder natter.


In a hurry

Nu har jag lite bråttom att dra iväg eftersom att vi ska lämna iväg en katt. Ganska jobbigt men det blir värt det i slutändan! Jag kanske slänger iväg något inlägg på mobilen och så uppdaterar jag när jag kommer hem igen. Ikväll så blir det lite spa-mys hos Amanda dessutom, SUPERMYS! Ha det braa.


En inspirerande härlig bild.


Det är bara Sabina som lyckas hitta sånna här geléhallon...


Ganska mycket I-phone bilder på sista tiden. Men den är ju alltid tillgänglig vid de bästa stunderna!


Söt i rosa

Såg nyss den här super charmiga filmen från kanske 80-talet där Alan från 2 och en halv men också var med i. Det var riktigt härlig att titta på och man kände sig lite nostalgisk. Eller ja. Sevärd i alla fall!


Bilder från dagen!



Tjenare! Nu kommer jag med lite uppdatering. Först och främst vill jag bara säga VÄLKOMMNA ALLA NYA LÄSARE. Jag har nästan dubbelt så många nu som jag hade för ett par dagar sen. Kult, kult! Idag så var jag och kollade på Sabinas föreställning som var jätte bra! Det var kul att komma dit igen och träffa lite folk. När det var slut satte vi oss på MacciDonken och tog en hambugare och en McFlurry och jag såg en fin BH på Lindex också! Sen bar det av hem till mig i regnet där vi såg på en film. Minns ni det där jag sa om att regnet skulle förstöra lockarna, ja, det slog in. Haha...


Dagens val






Det här har jag valt att ta på mig idag inför Sabinas uppträdande. När vi går dit kanske jag tar en skinnjacka dock. Men det är en stickad tröja från Gina och byxorna också, halsbandet är från Glitter och så har jag vita Converse. Om ungefär en halvtimme så går jag mot centrum, hoppas att ni får det bra!


En låt jag alltid får tårar i ögonen till...


Några midsommarklänningar.

Klänning - LooseKlänning - Zipper AllisMyra

Här är några söta klänningar från olika butiker som jag tycker skulle vara ganska fina att ha på midsommar. Själv har jag inte bestämt mig för någon än. Men jag tror att jag ska ha någon enkel klänning som jag redan har. Men kanske köper jag en ny. Jag har ju som sagt inte alls bestämt mig!


Morning sun

Godmorgon allihopa! I natt så sov jag med en inbakad fläta i håret så jag hoppas att det ska bli lite vågigt idag. Förmodligen så kommer ändå det dumma regnet att platta till det totalt. På tal om regnet, vart kom det ifrån ? Skulle det inte vara sommar nu ? Bara undrar... Hur somhelst så ska jag idag gå på ett litet uppträdande som Sabina framför från teaterlägret sen så tänkte vi kanske ta en glass efteråt. Det ska bli super mysigt. Hoppas att ni får det bra.


Nu ska jag gå och RÅSOVA!

GODNATT ALLA HÄRLIGA LÄSARE. Nu ska jag sova.
Här är en jätte rosa blomma, för er som inte såg det...


I'm longing...



På torsdag så ska vi åka iväg till Morfars landställe och JESUUUZ vad jag längtar dit! Det är alltid så mysigt att ses och så är hela släkten, på mammas sida i alla fall, samlade. Allt är så lungt och man kan bara gå runt där och prata lite för sig själv och bara vara som man är och...Nu går det lite för långt här. Bad och sol och dans kring midsommarstågen kommer det helt klart att bli i alla fall! Ta mig diiiiit, NU!


Shit happens, you smoke braj.



Dansa kudoro, röka brai, bajs händer, shit happens, sexiga danssteg. En hel massa skämt. En hel massa andledningar till varför du är en toppen bra vän. Jag älskar dig massor Amanda, det vet du om. En vän för livet!


Hittade den här bilden bland många andra..


I'm so turned on right now!


Röka braj.

 



Här har ni tre bilder från min kväll som började med att Amanda, Sabina, Lillo och Simona kom över till mig för att bara hänga lite. Vi bestämde oss för att dra ner till ICA och köpa något gott och tog med oss lite pantburkar för att få cash. Men den dumma pantmaskinen på ICA fungerade inte, Amanda frågade. På engelska. Nästan. I alla fall så drog vi då iväg till Cetrum istället för att handla där och sen sätta oss i Sjödalsparken. Så blev det och jag drack min första klunk Coca Cola på typ 7 år! Det var götti. Efter att vi hälsat på en gullig hund så gick vi till en lekplats och gungade och babblade tills vi skiljdes åt och gick hem. Härligt med spontana sommarkvällar! Fler sånna tack!


Om den finns kvar då, är det ödet.



När jvi var inne och fikade i stan så kollade vi också i några butiker och jag snubblade då över denna bikini inne på BikBok. Jag tycker att den är super snygg, verkligen. Men jag köpte den aldrig. Känslan över det är neutral. Men om den finns inne när jag åker och shoppar nästa gång, så köper jag den nog.


Some I-phone Pictures


ABOUT MY HAIR





Jag känner ett sug efter en förändring. Ett klipp möjligtvis. Även om jag absolut älskar mitt långa hår och gärna skulle spara ut det så tycker jag att det är så snyggt med en "strax ovenför brösten" längd som är kapad rakt av så att allt nästan är jämn långt. ÅH! Jag kan inte bestämma mig, för jag tänker på att om jag inte blir nöjd så tar det ju ett tag för det att växa ut igen. Men o andra sidan, varför skulle det inte bli bra. JAG BEHÖVER ERA KOMMENTARER OCH ÅSIKTER NU!


Det är så jag rullar.

Heeeeeeeeeej. Nejmen, tjena! Nu är jag hemma igen efter en mysig natt hos Simona med snack, film och ett helt jävla kilo godis! Mumsi. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det till att ta disken ur maskinen. Sen ska jag träffa lite vänner och bara hänga lite, snacka om...saker. ÅH VAD INTRESSANT! Men nu vet ni det. Hoppas att ni har ett toppen bra lov!


Mindre smickrande bild på mig men...


Fika i en fåtölj


Snyggingen med sin nya snygga frippa!


Ser halvt mongo ut, men om det är så man ser ut får man väl leva med det!


Dyrt, men gott!


Tripp, trapp, trull. Eller ?


Funderar på den här spetstoppen från Monki. Blir extra lockad när Amanda visar upp den!

Tjenis! Idag så var jag, Amanda, Selma, Hanna och Malin och fikade i stan. När vi hade tagit tåget in så bestämde vi oss för att sitta på Café Fåtöljens uteservering. Men det var det för kallt för och sen började det regna. Så vi flyttade in istället. Jag tog en smoothie och en chokladboll. 64 spänn! Riktigt dyrt, men det kanske det var värt ändå! Nu ska jag dra iväg till Farmor och Farfar, så vi höres!


Nu drar jag iväg!

 
Nu kilar jag iväg mot tåget. Eller snarare springer... Ha det bra!


Bilder från bad och grillning













Här är lite bilder från grillningen igår och badandet tidigare i veckan. Kul, kult!


Nu jag ska göra mig i ordning!

Nu ska jag ta och klä på mig lite och borsta ut håret och sånt för att sen dra iväg för lite fika. Ikväll blir det häng med tjejkompisar skulle jag tro, sova över, film, tjejsnack och sånt. Riktigt mysigt. Men innan det ska jag äta middag hos Famjong och Farfar. Japp, det är min dag, inte helt i ordning men så kommer det att se ut! Det kommer även upp bilder från både gårdagens händelser och ifrån badandet!  


Low, lower, you hit the ground.

Jag är så otroligt jävla trött på människor som har så lite av ett liv att de måste gå runt och hacka ner på alla andra omkring sig. När jag var på Gröna Lund för ett tag sen så stod det några tjejer bakom mig som aldrig stängde sina käftar. De malde på om att skrika på alla fjortisar de ser, "gardintjuvar", att jag är en ginger och att några som gick förbi tydligen var för feta. Jag ville inget hellre än att vända mig om och be dem att HÅLLA KÄFTEN!! Men varför skulle de lyssna på mig ? För dem så är jag bara någon ful tjej att klanka ner på. Nej istället tänkte jag att jag skulle vilja ha en spegel att trycka upp i deras ansikten så de kan se hur fula de själva faktiskt var! Både på utsidan och insidan!  Alla har så kallade "flaws", eller "skönhetsfel". Ingen är perfekt! Varför inte bara acceptera folk som de är istället för att driva med dem och särskilt när de kan höra!!! SÅ JÄÄVLA LÅGT! Usch så in i helvete!


En halvt passande bild..


No one knows you're up there...



Den här filmen såg jag med Lillo och Simona igår och den var verkligen super bra! En lagom läskig men mest psykologisk thriller om tre vänner som blir fast i en skidlift utan att någon vet att de är där. Det är söndag och skidbacken öppnar inte igen förens på fredag... ÅH den var så braaaa! Värd att se om ni vill se något lite läskigare!


Home agian

Då var man hemma igen efter en natt hos Simona. Vi kikade på film, åt chips och snackade. När jag och Lillo kom fram till Simona så var klockan runt 10 och vi kom på att vi inte ätit sen fyra och var ganska hungriga...Så jag ringde till Pappsen och hörde efter om han kunde köpa något litet till oss. Som tur var så var det öppet på Grillpalatset i Centrum så dit åkte pappa och köpte en varsin hamburgare till mig och Lillo. FYFAAN VAD DET VAR GOTT!! Nu ska jag planera lite inför kvällens planer som förmodligen blir att grilla! Ha det bra!

 

En bild från igår som telen hade att bjuda på.


Natthumor...

Simonas trådlösa nätverk heter... hihihoho!!!!!!!!!! AHAHAHAHAHA.


Dagens Grönan val!

 

Tänkte bara fixa en liten "mitt i natten uppdatering" med vad jag hade på mig på Grönan idag, eller jag menar igår för de som är petiga. Rosa shorts, grå mjuk tröja, converse och en bra väska till det! Känner mig också fräsch i håret nu eftersom att det är helt nytvättat. Åh vad jag älskar den känslan! Haha. Men nu ska vi ta och tvätta bort sminket och sen snacka oss själva till sömns. Godnatt!
PS. Är det posarn i bakgrunden eller ??


Vi väntar fortfarande på solen.. ?





Just nu ligger vi ute i solen som inte riktigt dykt upp helt än, men den börjar komma. Vi hade tänkt slå på en film och hämta en varsin Kexchoklad och ligga ute i solen och ha det bra. Det blir suuuuper bra det!


Get yourself a good old breakfast.

Godmorgon. Jag gick upp ungefär vid nio  och hoppade in i duschen vilket var väldigt behövligt, där inne stod jag i typ 40 minuter. Skönt! Nu har jag nyss ätit lite frukost men ska nog ta och äta någon till macka eller så. Igår så var jag, Sabina, Simona och Lillo och badade i Sundby och det var riktigt varmt i vattnet! Nästan så att man inte ville gå upp. Dessvärre var det några mycket trevliga (Med stark ironi) killar där som gick förbi av och an...Mys! Dagen kommer bestå av sol, Grönan och filmkväll. Det blir super, om ett tag lägger jag upp lite bilder från igår!  Ha det bra.

      
    


En sak att lägga till på shoppinglistan


Så blev dagen

Tjenare! Tidigare idag så visste jag ju inte riktigt hur dagen skulle bli. Först trodde jag att jag skulle bada och sen tänkte jag dra iväg på picknick med vänner inne i Stan. Men så blev det inte heller, så istället så drog jag in till Grönan en snabbis med Lillo, vi hann bara åka några få grejer men vi ska dit imorgon igen och köra ett kvällrace! Kul hade vi i alla fall, som alltid! Om ungefär en timme så ska jag och lite vänner ses och åka ner för ett kvällsdopp i Sundby! Men först blir det mat, ha det bra!


I only shop for me...





Här ser ni mina nya saker. En härlig korallröd klänning, en söt volang topp och en bikini som dock är mer neon aktig i verkligheten! Bra grejor! Just nu så ska jag äta lite brunch eftersom att jag vaknade ganska sent, för en timme sen ungefär. Men det stoppar inte mig. Planerna idag är lite oklara, men det löser sig nog. Ha det bra ni med! Kram.


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter en mysig eftermiddag och kväll på Vaxholm. Jag har spelat spel, pratat och tagit ett dopp i det inte så varma havet. Just nu så dricker jag en kopp chai té och ska snart krypa ner i sängen för att sova. Det kunde ni aldrig gissat va ? Att jag skulle sova i sängen! Nejmen... Imorgon så ska jag i alla fall cykla bort till Sundby med vänner för att sola och bada vilket ska bli jätte mysigt! Så sov gott.


Jag och bästis.


Mobilblogg direkt från bilen!

Tjena allihopa! Tänkte ta och uppdatera lite ifrån mobilen. Just nu sitter jag i bilen från Farsta påväg till färjan. Det blev en snabb kik runtom i de olika butikerna men jag hittade faktiskt lite saker! En söt bikini på REA, en vardags klänning och en topp! Riktigt bra grejor. Jag slänger upp bilder på det när jag kommer hem igen vilket förmodligen blir ikväll. Ha det bra sålänge!

Tidigare i år...


Amandas födelsedagsmiddag.


Grillning vid Trehörningen med vänner.


Selmas Marie Antoinette fest.


Första Grönan besöket!


Alla hjärtansdags middag.


Fotografering på Teatern.


Semester på Rhodos.


Lycka är att vakna på morgonen och inse att man inte behöver gå upp än.



Godmorgon. Jag har varit vaken i ungefär 1 och en halv timme nu och har hunnit med både det ena och det andra. Till frukost så gjorde jag stekt ägg på macka eftersom att det är sjukt gott, mycket intressant att veta! Om ett tag åker mamma och jag iväg till Farsta en snabbis och sen över till Vaxholm. Jag hoppas på att solen fortsätter skina så att man kan ta sig ett dopp! Ha det bra.


Kickin in the Jacuzzi







Lite bilder från vårat Jacuzzibadande ikväll, eller ja IGÅR efter som att hon är efter 12. Dock inga bilder i själva jacuzzin, men. Det duger! Riktigt mysigt hade vi i alla fall, vi spanade runt, drog en runda genom centrum och fjantade oss som riktigt fåniga små tjejer. Men det ska man väl kunna göra!
Imorgon bär det iväg till Vaxholm med föräldrarna för att hälsa på lite vänner. Så jag uppdaterar förhoppningsvis från mobilen, kanske hinner jag fixa något tidsinställt! Sov gott nu.


Simona, jag kommer!



Strax ska jag gå hem till Simona och så kommer det lite andra brudar och så ska vi bada Jacuzzi. Det blir toppen bra. Den första dagen på sommarlovet har hittills varit helt super. Nu kan det bara bli bättre!


Sommarplaneeeeeering!

Just nu sitter jag hemma hos Amanda med en massa andra tjejor och tar det lungt med musik och dans. Hohohohho. Känner nu att det är sommar så vi snackar lite och planerar om vad vi egentligen ska hitta på för något! Tankarna går åt att käka på uteserveringar, grilla, bada, festa, hoppa på finlandsbåten, Grönan besök och en hel del shopping. Vi får se hur det blir med allt men förhoppningsvis blir det riktigt jävla bra!

Finaste vännerna



Snyggingar!


Skolavslutningskläder.









Snart ska jag och några andra dra iväg till Amanda för lite grillning för nu är det äntligen Sommarlov!! Gah! Det känns konstigt, för det känns som att vi redan har gått på lov hela den här veckan. Men snart kommer det att kännas på riktigt! På avslutningen så bar jag en klänning från Monki, armband från Lindex, en vintage clutch och skor från Eurosko. Nu så ska vi gå, så ha ett bra lov nu! Kram.


Redo att sluta skolan!

 

Nagellacket är på, lockarna sitter i håret, klänningen är testad tillsammans med alla smycken och skorna. Nu är jag redo för att ta ett långt och skönt sommarlov! Dags att sova tills morgondagen kommer. Godnatt.


Flytta in i min garderob!

Jag, Simona och Lillo bestämde att i slutet av den här månaden så ska vi shoppa lite inne i stan! Då man får sina cash på kortet och känner sig någorlunda rik. Haha... I alla fall så funderar jag lite på vad jag ska köpa för prylar och jag tror att jag nog ska kika efter Svarta Levi's och en svart, vid långkjol eller långklänning. Tänkte även leta efter lite fler vardagliga klänningar och lite ringar! Det blir toppen. Men vad tycker ni ?



See through





 

Detta hade jag på mig idag. Enkelt och skönt, som jag nästan alltid har! Men så ska det väl vara ? Det tycker i alla fall jag. Så det är en spetstopp från H&M, jeansshortsen är Levi's, väskan kommer från Oasis och så hade jag bruna träklackar från Bianco som dock inte syns på bilden.. Men så var det!


Skjorta, kavaj och röda byxor.






Idag direkt efter skolans slut så drog jag, Simona och Lillo in till stan för att chilla på Sture Plan. Haha, nejdå! Vi skulle gå på en sorts Öppet hus Casting för Stockholmsgruppen. Det var riktigt kul och nervöst. Jag vet inte hur det gick med allt och så, men om de är intresserade så skulle de höra av sig om 10-14 dagar. Hoppas mest på att de hör av sig till mina ur snygga och långa vänner! De är ni värda. Efter så vandrade vi runt lite och vinkade till alla de nyblivna studenterna. Solen sken och det var riktigt varmt. Nu är det sommar på riktigt!


Sova gott!



 Nu säger jag god natt till alla med en fluffig blombild. Imorgon så uppdaterar jag från mobilen lite grann, so keep looking! Sov gott.


Snygg ?


I'm addicted I supose...






Detta bekväma och enkla hade jag på mig idag på både Skansen och Grönan. Det är lustigt hur en outfit ena sekunden kan vara alldeles för kall och andra alldeles för varm på en och samma dag! Men det var bara att knäppa upp lite knappar på jackan så funkade det! Imorgon ska jag och några kompisar på Öppet hus "Casting". Det ska bli super spännande och kul! Nu så ska jag ta och kika runt lite på Fejjan, chatta lite och prova kläder. Det går bra nu, livet är på topp! Ha det bra.

 


Dagens Grönan klädsel.








Det här hade jag på mig på Gröna Lund idag. Bekväma Levi's shorts och en sval t-shirt plus vita Converse och väskan som alltid är med! Idag så åkte jag Insaine för första gången på Grönan, det var riktigt kul och läskigt. Men den kommer jag helt klart åka igen.
Dagen med klassen då ? Jo den har varit helt toppen. Sol, bad, vattenballonger. Riktigt härligt, nu är jag super brun. Som en röd pepparkaka nästan. Imorgon blir det Skansen med alla människor i klassen igen, vem vet. Jag kanske smiter in på Grönan istället... ?


Mot bussen!



Om ungefär en kvart så går jag mot bussen i Centrum för att åka till Kvarnsjön med klassen. Efter det så kommer jag hem en snabbis och åker sen iväg till Grönan! Ha det super.


Så enkelt. Så gott!


Hur kan du vara så god ? Du är ju bara en rund röd liten boll!


There's distance between us.





Njuter ni också av vädret ? Det har ju varit så underbart varmt och härligt ute så jag dör! Igår så hängde jag med Simona lite och la ansiktsmask, kollade i butiker, käkade glass och minisolade. Det var mys och när jag kom hem så åkte vi över till vänner och de hade en studsmatta som lockade mig en hel del till att studsa! Jag studsade med deras små gulliga killar och det var ju ganska kul. Ni vet min bakgrundsbild på mobilen, det var en av killarna som är åtta år som undrade vem det var... Hehe, jag svarade "Det är en...kille." Det var ju sant i alla fall!

Idag så har jag och Lillo solat och haft vattenkrig. Vi tog två mega pistoler och jagade varandra runt huset. Gud, när vi var klara så såg det nästan ut som att vi hade badat. Lite Baywatch style! Som en stor bonus på dagen så har jag blivit riktigt brun! Stor fet tummen upp på det! Imorgon blir det häng med klassen och sen Gröna Lund! Hoppas att ni får det bra.


Almost blonde ?





Det syns mycket tydligare i verkligheten för då ser jag nästan blond ut! Men jag är riktigt nöjd med slingorna i alla fall. Passar bra nu till sommaren och så är det ju kul med lite förnyelse. Snart så ska jag och Simona hitta på något litet, bland annat så ska jag köpa vattenballonger inför tisdagen med klassen... Spännande, spännande! Mhm. Hoppas att ni får det bra även fast det inte är lika mycket sol som igår!


Nu ska här färgas!




Det här har jag köpt idag. Slingor till håret eftersom att jag har missfärgat det svart på något konstigt vis... Jag kan lägga upp en bild på det sen! Sen köpte jag och mamma det här underbara turkosa armbandet som vi dreglat över ett bra tag nu. Tillsist fiskade vi upp pengar ur plånböckerna och köpte ett vilket inte kommer att ångras. Så snart ska jag ta och slinga håret och sen blir det mat och jordisar till efterrätt!


Ut i solen!




Efter att ha varit nere i Huddinge C. ett litet tag på förmiddagen drar jag nu ut i det sista som är kvar av solen. Med mig tar jag jordgubbar, bigaråer och ett stort glas Ramlösa! Hoppas att ni haft och förtsätter ha en bra dag.


Fill me with all the summer inspiration you have.

Favim.com-3334_large

Tumblr_lihvc4i9ui1qabwq2o1_500_large

Tumblr_lilcfkdgfr1qh7tl9o1_500_large

Tumblr_lhkl71z8pm1qhy05eo1_500_large

Jag låter dessa fyra bilder tala för sig själva. Jag vet inte vad det är, men de insprierar mig något enormt mycket. Jag vill bara röja igenom min garderob och börja mixa och matcha. Jag vill fixa och trixa med mitt hår och dra med mig kameran till härliga miljöer och gå loss.


En dag i solen



Idag har bara varit ännu en lugn och skön ledig dag! Lillo och Simona sov ju över här och vi vaknade vid ungefär 12 eftersom att vi fick något sorts skrattanfall mitt i natten och somnade vid fyra. Normalt är bara förnamnet, men kul hade vi! När Lillo åkt så drog jag och Simona fram solstolarna och vattenspridaren. Man gör vad man kan när man inte har pool! Vi solade och "badade" i kanske tre eller fyra timmar. Så nu hoppas jag att jag är lite brunare! Jag hängde även med hem till Simona och åt där, bläddrade i tidningar och planerade lite shopping. Imorgon så har mammsen och jag bestämt att vi ska dra ner till Centrum och kika lite i butiker och sen dra hem och bygga upp brännan lite till. Så imorgon kanske uppdateringen också blir låg, men jag ska ta och fixa något tidsinställt! Ha det bra.


Ta vara på tiden.

  
Det har varit lite dåligt med uppdatering på senaste, men man måste ta vara på tiden då man är ledig från skolan! Idag så drog jag och Lillo in till Grönan och gjorde det gamla vanliga, åkte saker, spanade runt och snackade. Just nu så sitter jag här vid datorn med Simona och Lillo och vi ska gå ut lite och sen kika på film och äta godis och göra tjejgrejer ni vet! Men här är kläderna jag hade idag, fotade av Simona. Linne från BikBok, nya shorts från Lindex, jeansjacka från Urban Renewal och Converse. Ha det bra!


Minilov

Är just nu på väg till Huddinge C. Med Sabina för att kolla runt lite. Nu är det ju typ lov, eller ett "minilov" innan det riktiga sommarlovet börjar!Om dryga en timme bär det av in till stan för lite Lasersome vilket ska bli super kul. Så ni får räkna med inlägg senare ikväll! Ha det bra, kram.

RSS 2.0